Viitorul – Poli Iași, oprit din cauza ceții! Ce spune regulamentul

Andrei Șchiopu   
în Viitorul
22/02/2021, 22:07
Viitorul – Poli Iași, oprit din cauza ceții! Ce spune regulamentul
Viitorul - Poli Iași, oprit din cauza ceții! Ce spune regulamentul. Sursă foto: TV/ Digisport

Partida dintre Viitorul și Poli Iași a fost oprită în minutul 67 din cauza ceții dense lăsate deasupra terenului de la Ovidiu, iar Andrei Chivulete, arbitrul meciului, a decis să oprească duelul.

Meciul a fost oprit la scorul de 0-0, iar Ion Crăciunescu a vorbit despre ce se va întâmpla în privința partidei, despre cel mai optimist scenariu și despre scenariul realist.

Fostul arbitru internațional a explicat că meciul nu poate fi reluat în cazul în care nu va exista o vizibilitate de minim 150 de metri, iar acesta consideră că decizia luată a fost bună.

Viitorul – Poli Iași, oprit din cauza ceții!

Ion Crăciunescu a spus ce se va întâmplat în cazul meciului dintre Viitorul și Poli Iași, oprit din cauza ceții: „Poate să oprească partida timp de 1 oră și se poate relua când se va vedea de la o poartă la alta.

În regulament scrie să fie o vizibilitate de minim 150 de metri. E o decizie normală”.

„E bine că au luat această decizie. Ei trebuie să înțeleagă că televiziunile plătesc mulți bani pentru transmiterea meciurilor, iar în astfel de condiții meciul nici nu se putea vedea prea bine și nici nu oferea un spectacol fotbalistic plăcut”, a mai spus Ion Crăciunescu la TV DigiSport.

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a vorbit despre amânarea meciului, mărturisind că partida nu se mai poate termina în această seară, 22 februarie: „La cum e ceața, nu cred că se va putea termina meciul în această seară.

Asta este, noi trebuia să plecăm azi, dar ni s-a mai întâmplat, vom căuta cazare. Cred că am jucat foarte bine în acest meci, dar meciurile se joacă până în minutul 91, așa că nu ne grăbim să ne pronunțăm”.

Nemulțumiri legate de meciul dintre Viitorul și Poli Iași

Tot Ion Crăciunescu, a vorbit la pauza meciului dintre Viitorul și Poli Iași și nu înțelegea motivul pentru care Viitorul nu mai joacă precum o făcea în sezoanele anterioare.

„Din păcate nu am văzut ocazii clare de gol. Iași se apără disperat, probabil așteaptă o fază fixă. Mă așteptam mai mult de la Viitorul, nu știu de ce ritmul de a pasa nu mai e același la Viitorul, cum era în sezoanele trecute”.

„Se așteaptă de la Mățan să scoată un adversar printr-un dribling, restul ce fac?”, a mai spus Ion Crăciunescu la pauza meciului.

Închide ×