Fotbal intern

VIDEO. Viitorul – Salzburg 1-3. Prea MICI şi pentru Europa League!

FC Viitorul Constanţa a primit vizita campioanei Austriei, RB Salzburg, în manşa tur a playoff-ului, iar trupa lui Gică Hagi a fost învinsă cu scorul de 3-1. Returul va avea loc pe joi, 24...
18.08.2017 | 00:04
VIDEO Viitorul  Salzburg 13 Prea MICI si pentru Europa League
ADVERTISEMENT

FC Viitorul Constanţa a primit vizita campioanei Austriei, RB Salzburg, în manşa tur a playoff-ului, iar trupa lui Gică Hagi a fost învinsă cu scorul de 3-1. Returul va avea loc pe joi, 24 august, de la ora 20:00.

Pentru FC Viitorul a înscris George Ţucudean (min. 6), iar pentru Salzburg: Hwang (min. 1), Wolf (min. 28), Dabbur (min. 31)

ADVERTISEMENT

VEZI MECIUL ONLINE AICI (SURSA 1)

Min. 1 – 0-1 Hwang (VIDEO)

Min. 6 – 1-1 Ţucudean (VIDEO)

Min. 28 – 1-2 Wolf (VIDEO)

Min. 31 – 1-3 Dabbur (VIDEO)

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real.

VIITORUL – SALZBURG LIVE STREAM EUROPA LEAGUE. UPDATE: 16 august. Antrenorul formaţiei RB Salzburg, Marco Rose, a vorbit despre meciul tur a play-off-ului Europa League, cu FC Viitorul Constanţa, care va avea loc joi, ora 21:45. Acesta susţine că se aşteaptă la un meci dificil la Ovidiu, chiar dacă echipa lui Gică Hagi i-a pierdut pe Romario Benzar şi Dragoş Nedelcu.

ADVERTISEMENT

“Ştim că Viitorul e o echipă bună. Nu vrem să facem o comparaţie între ei şi Rijeka. Îl ştim pe Hagi, ştim că a fost un jucător remarcabil, care a jucat la Real şi Barcelona, şi cunoaştem şi câţiva jucători de la echipă. Nu contează că le-au plecat doi fotbalişti, meciul va fi unul dificil”, a spus antrenorul la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului dintre Viitorul şi RB Salzburg.

UPDATE: 15 august. RB Salzburg nu concepe alt deznodământ al play-off-ului de Europa League decât calificarea în faza grupelor. Pentru meciul din România austriecii se confruntă cu câteva probleme importante de lot, care pot afecta randamentul echipei, ţinând cont că vorbim de jucători titulari. În primul rând portarul german Alexander Walke va afla abia în dimineaţa jocului dacă se poate conta pe prezenţa sa, după ce în ultima etapă, în victoria de la Altach a apărat Cikan Stankovic, goalkeaperul naţionalei U 21 a Austriei. Walke, 34 ani, a suferit o luxaţie la deget. Alţi jucători care nu sunt refăcuţi sunt ghanezul Samuel Tetteh, accidentat la genunchi, David Atanga, fractură metatarsiene şi fundaşul stânga al echipei naţionale, Stefan Stangl, probleme musculare.

ADVERTISEMENT

Oficialii Viitorului s-au înţeles cu televiziunea publică pentru vânzarea drepturilor de televizare ale meciului tur Red Bull Salzburg. Gsp.ro anunţă că părţile s-au înţeles deja, deşi înca nu a fost semnat contactul, iar sumele sunt fost mult mai mici decat în turul al treilea al Ligii Campionilor.

Meciul tur dintre Viitorul şi Salzburg, din play-off-ul Europa League, se joacă la Ovidiu pe data de 17 august, de la ora 21:45, şi va putea fi urmărit în direct pe TVR. Returul este programat o săptămână mai târziu, în Austria.  Campioana României a fost eliminată  din turul al treilea al Ligii Campionilor de APOEL Nicosia, după 1-0 la Ovidiu şi 0-4 în Cipru.

ADVERTISEMENT

Viitorul – Salzburg LiVE STREAM. TVR i-a transmis şi cu Apoel

Televiziunea Română are o relaţie foarte bună cu echipa lui Gheorghe Hagi, TVR transmiţând ambele partide din dubla manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, contra ciprioţilor de la Apoel. În meciul tur, la Ovidiu, Viitorul a câştigat cu scorul de 1-0, prin golul reuşit de Cristi Ganea. La retur, la Nicosia, după prelungiri, ciprioţii s-au impus cu 4-0.

TVR a mai transmis şi partida retur a FCSB de la Plzen, dar şi înfrângerea Astrei de la Oleksandrya. ProTV va transmite, alături de Dolcesport, ‘partidele pe care FCSB le va disputa în play-off-ul pentru Liga Campionilor, atât turul de la Lisabona, cât şi partida decisivă, returul de pe Arena Naţională din Bucureşti.

ADVERTISEMENT