Fotbal intern

Viitorul U17, turneu de lux în Arabia Saudită! Se va duela cu Al Hilal, Zenit și Sporting

04.01.2020 | 08:33
Viitorul U17 turneu de lux in Arabia Saudita Se va duela cu Al Hilal Zenit si Sporting
ADVERTISEMENT

FC Viitorul U17, campioana en-titre din România, va merge la Riad pentru a participa la un turneu de lux organizat în perioada 19 – 26 ianuarie și va avea ocazia să își măsoare forțele cu academii de top ale Europei și ale Arabiei Saudite.

Viitorul U17, turneu de lux în Arabia Saudită

”Internațional U17 Football Tournament” are loc în Riad, acolo unde se află și Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la Al Hilal, iar Viitorul U17 face parte din Grupa A, acolo unde se va duela cu Al Hilal, Zenit St. Petersburg și portughezii de la Sporting Portugal.

ADVERTISEMENT

Din Grupa B fac parte alte patru echipe puternice precum Atletico Madrid, Al Nasr, Red Star Belgrad și KRC Genk.

Răzvan Lucescu îi va urmări pe fotbaliștii de la Viitorul U17

Elevii lui Gică Hagi vor avea ocazia să fie urmăriți de Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la Al Hilal. Acesta se află în Riad încă din luna iulie a anului 2019 și care a câștigat cu formația din Arabia Saudită trofeul pus la bătaie la Champions League Asia.

ADVERTISEMENT

Nicolas, fiul lui Gică Popescu, om de bază la Viitorul U17

Din echipa care va face deplasarea la Riad pentru turneul care ar loc începând cu mijlocul lunii ianuarie va face parte și Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu.

Acesta este unul dintre jucătorii de bază din lotul echipei U17 a Viitorului și este de așteptat ca în scurt timp să facă pasul către prima formație a gruprii din Constanța.

ADVERTISEMENT

Echipa U17 a Viitorului a câștigat în 2019 finala Ligii Elitelor, disputată împotriva celor de la LPS Banatul Timișoara, scor 4-1, iar acesta a fost primul titlu de campion câștigat de Nicolas, ful lui Gică Popescu.

De partea cealaltă, FC Viitorul a jucat finala Cupei României U17, dar gruparea din Constanța a fost învinsă la Buftea de LPF Banatul, scor 3-1, după ce constănțenii au condus cu 1-0 la pauză.

ADVERTISEMENT