Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vine Mircea Lucescu la Dinamo? Verdictul Fanatik: „Cel mai mare come-back!”

Dinamo are un început de săptămână fantastic. După ce a spart gheața în Liga I contra celor de la Botoșani, Mircea Lucescu este aproape de o revenire în Ștefan cel Mare. Subiectul a fost dezbătut la Fanatik Superliga.
15.08.2023 | 12:12
Vine Mircea Lucescu la Dinamo Verdictul Fanatik Cel mai mare comeback
VESTE SOC Ucrainenii anunta ca Mircea Lucescu REVINE la Dinamo. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu este aproape de o revenire istorică în Ștefan cel Mare. Antrenorul lui Dinami Kiev traversează o perioadă mai puțin bună după înfrângerea din Converence League contra celor de la Aris, scor 1-0, iar presa din Ucraina a lansat bomba. Lucescu pleacă de la Kiev și se va întoarce la Dinamo București.

Mircea Lucescu se poate despărți de Dinamo Kiev

“Ucrainienii scriu că dacă Mircea Lucescu nu ajunge în grupele europene va pleca de la Dinamo Kiev. Asta este știrea, acesta este titlul. Că va pleca la Dinamo București. Va pleca de la Dinamo Kiev dacă nu va pătrunde în grupele cupelor europene. Stirea e că Mircea Lucescu va ajunge la Dinamo București unde a lucrat între 1985 și 1990 ca antrenor. 

ADVERTISEMENT

La cum îl cunoaștem, la cum a spus și Cornel Dinu și la vârsta pe care o are domnul Mircea Lucescu, e foarte posibil să fie director tehnic pentru că nici nu e cazul ca Dinamo să schimbe banca tehnică. Însă Mircea Lucescu în orice funcție la Dinamo ar fi un imens plus pentru clubul la care a lucrat și a făcut mari performanțe. 

Mircea Lucescu a fost la Dinamo – Botoșani, doar cateva zile înainte de a juca meciul cu Aris. La cum îl cunoaștem pe Mircea Lucescu, s-a interesant de Dinamo destul de serios. Mircea Lucescu construiește echipe nu stadioane, dar venirea lui ar aduce investitori la echipă” a declarat Gabi Safta.

ADVERTISEMENT

Dinamo București negociază cu Mircea Lucescu

Subiectul a fost analizat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici și Giani Kiriță au dezbătut posibila revenire a lui Lucescu, care este recunoscut pentru dragostea față de Dinamo. Mircea Lucescu a antrenat-o pe Dinamo între 1985 și 1990, când a plecat la Pisa, în Italia.

“Orice, în orice postură doar și consilier să fie. Ar fi nu că o lovitură, ar fi lovitura loviturilor. Dar pe lâmgă asta, îți dai seama ce interes va fi în jurul lui Dinamo. Ce ar putea să polarizeze Mircea Lucescu în jurul echipei. Atunci putem vorbi de Dinamo că ar putea în viitor să aibă și vise europene” a declarat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Ar fi lovitura loviturilor, dar nu-l văd eu pe Mircea Lucescu venind în proiectul actual al lui Dinamo. Îl văd pe un proiect sănătos, un proiect cu investiții, în care se fac investiții. Eu acolo îl văd pe Mircea Lucescu. Să vină și cu stadionul acela de care tot vorbim de atâția ani și nu se mai întâmplă.

Așa da, îl văd, altfel nu îl văd. Dar dacă vine gata se face liniște, ar fi lovitura loviturilor. Îți dai seama, tu ca antrenorul lui Dinamo să te sfătuiești cu Mircea Lucescu. Dar trebuiă să vină și investițiile, că doar ca imagine nu are ce face. Fără investitori și investiții nu o să facă absolut nimic. O să fie doar impactul de imagine” a spus Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu este antrenorul cu cel mai bogat CV din istoria României. Printre cluburile antrenate de legenda lui Dinamo se numără Pisa, Brescia,  Inter Milano, Galatasary, Besiktas, Sahtior Donetk, Zenit Saint Petersburg, Dinamo Kiev și naționala Turciei. Mircea Lucescu este un produs al clubului Dinamo București.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Lucescu aproape de Dinamo

 

ADVERTISEMENT