Sport

Dinamo Kiev a pus în vânzare biletele pentru meciul de pe Giulești din Conference League. Ce prețuri au

Dinamo Kiev a pus în vânzare biletele la meciul cu Aris Salonic din preliminariile UEFA Conference League care va avea loc pe stadionul Giulești.
12.08.2023 | 15:13
Dinamo Kiev a pus in vanzare biletele pentru meciul de pe Giulesti din Conference League Ce preturi au
Dinamo Kiev a pus în vânzare biletele pentru duelul cu Aris din Giulești. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev va juca pe stadionul Giulești meciul retur cu Aris Salonic din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League. Echipa lui Mircea Lucescu va juca primul meci de „acasă” din acest sezon al cupelor europene pe arena celor de la Rapid. Ucrainenii au pus în vânzare biletele pentru confruntarea de joia viitoare.

Au fost puse în vânzare biletele la Dinamo Kiev – Aris din Giulești

De la începutul războiului din Ucraina, Dinamo Kiev a fost nevoită să își găsească o altă locație pentru meciurile considerate „acasă” în cupele europene. În sezonul precedent, formația antrenată de românul Mircea Lucescu și-a disputat partidele de pe teren propriu în Polonia.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Mircea Lucescu a ales să revină la Rapid, iar Dinamo Kiev să își dispute partidele pe stadionul Giulești. Ucrainenii au pus în vânzare biletele pentru returul cu Aris Salonic, joi, 17 august, ora 20:00. În meciul tur, grecii s-au impus la limită, scor 1-0, după un gol din penalty.

Prețurile biletelor variază de la 60 de lei, pentru un tichet de categoria a 3-a în zona extremităților, până la 100 de lei pentru un tichet de categoria 1 în zonele centrale ale stadionului Giulești. În primă fază, suporterii își pot achiziționa bilete doar la cele două tribune și la zona VIP, unde un tichet costă între 200 și 350 de lei.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu încearcă „remontada” pe Giulești

Dinamo Kiev a acces direct în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League, grație locului 4 obținut în sezonul precedent din campionatul Ucrainei. Echipa lui Mircea Lucescu are un handicap de un gol după meciul tur de la Salonic.

Aris s-a impus cu 1-0 după golul marcat de Luis Palma din lovitură de pedeapsă. Meciul din Giulești va fi arbitrat de către „centralul” Sebastian Gishamer, din Austria, care va fi ajutat de la linii de Roland Riedel și Santino Schreiner.

ADVERTISEMENT

Învingătoarea din „dubla” Dinamo Kiev – Aris Salonic va accede în play-off-ul UEFA Conference League, unde se va duela cu echipa care trece mai departe din „dubla” Neftchi Baku – Besiktas. Turcii s-au impus în tur cu 3-1.

Mircea Lucescu, despre revenirea în Giulești: „A fost inițiativa mea”

La scurt timp după ce a împlinit vârsta de 78 de ani, pe 29 iulie, Mircea Lucescu a primit o veste extraordinară. Dinamo Kiev a primit acceptul pentru a juca meciurile de pe teren propriu din UEFA Conference League pe stadionul Rapidului, echipa cu care „Il Luce” a câștigat titlul în România.

ADVERTISEMENT

„Da, e oficial. A fost iniţiativa mea să jucăm pe Giuleşti pentru că anul trecut a fost foarte greu cu Polonia, distanţele foarte mari. În al doilea rând, mizez pe suporterii lui Rapid care sunt iubitori de fotbal şi pesemne nu vor scăpa ocazia să fie prezenţi şi la meciul nostru. La Cracovia nu am avut deloc suporteri. Noi jucăm de foarte mult timp fără suporteri… deloc. 

„Ar trebui să încercăm să mai jucăm şi cu suporteri. Sunt şi mai mulţi ucraineni în Bucureşti. Stadionul crează o atmosferă extrem de plăcută şi de favorabilă fotbalului. Mă întorc şi eu acasă. O să jucaţi şi în grupe pe Giuleşti, dacă vă calificaţi?) Bineînţeles. Dacă ajungem, vom juca la Bucureşti. Şi distanţa este mai scurtă pentru că plecăm de la Bucureşti la Chişinău, iar de la Chişinău cu autobuzul spre Odessa, 4 ore, sau spre Kiev 9 ore”, a declarat Mircea Lucescu, conform as.ro.

ADVERTISEMENT