Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Vine Mircea Lucescu la FCSB după ce a pierdut cu Kievul?” Contre Niță – Mustață

O nouă serie contre între Niță și Gigi Mustață. Cei doi s-au duelat în declarații pe subiectul Rapid vs FCSB.
25.08.2023 | 14:54
Vine Mircea Lucescu la FCSB dupa ce a pierdut cu Kievul Contre Nita  Mustata
O nouă serie contre între Niță și Gigi Mustață. Cei doi s-au duelat în declarații pe subiectul Rapid vs FCSB.
ADVERTISEMENT

Robert Niță și Gigi Mustață au mai avut contre în campionatul trecut de SuperLigă, după meciurile dintre Rapid și FCSB. ambele câștigate de Giuleșteni. Acum, la începutul noului sezon, cei doi și-au aruncat mai multe ‘săgeți’ chiar înainte ca duelurile să aibă loc.

Contre Robert Niță – Gheorghe Mustață pe tema antrenorilor de la FCSB și Rapid

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, analistul a aruncat primele cuvinte înțepătoare către șeful Peluzei Nord. Robert Niță l-a întrebat pe Gigi Mustață dacă va veni Mircea Lucescu la FCSB, după înfrângerea pe care a suferit-o cu Dinamo Kiev, pe Giulești. De aici au continuat ironiile lui Niță.

ADVERTISEMENT

“Diferența este că noi avem antrenor. Și cică la meciul cu voi îl aduc iar pe ‘cincinho’ (n.r. aluzie la meciul de pe Arena Națională dintre FCSB – Rapid, scor 1-5). Auzi, vezi să nu pui tabasco în pizza aia că sunt alergic. Când ați câștigat voi ultima oară?

Gigi, v-am bătut după acoperiș. Păi ce, vorbim de ce se întâmpla în anii 80? Vorbim de ultimul meci, realitatea. Ai spus că mă inviți în peluză și nici asta nu s-a întâmplat. Nu ai zis că ești tu acolo numărul 1.”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Gigi Mustață: “Mă ocup eu de tine când suntem amândoi”

Gigi Mustață a oferit și el câteva contre către Robert Niță. Șeful Peluzei Nord i-a răspuns ironic în mai multe rânduri și susține că FCSB se va răzbuna în acest sezon pentru cele ultimele două înfrângeri în fața Rapidului. Liderul galeriei roș-albastre, a mai vorbit la FANATIK SUPERLIGA și despre antrenorul giuleștenilor.

“Luați-l voi că deja aveți antrenor bun. Vi-l lăsăm vouă pe nea Mircea. Se vede că aveți antrenor. Știu că aveți. Noi îl respectăm pe domnul Bergodi, că a fost antrenor și la noi. Lasă-mă, că sunt sătul Robert și nu am chef de tine acum. Mă ocup eu de tine când suntem amândoi.

ADVERTISEMENT

Auzi, dar să nu mai ai tu curaj să vorbești. Cum luați bătaie, cum vă băgați în seamă. Ce ați făcut pe Arena Națională înainte de meciul acesta în care ne-ați bătut. Deci așa. Vorbim despre ce îți convine ție. Bine, ați câștigat. Să vedem ce se întâmplă anul acesta. Ce a fost, e istorie. De acum să vedem. Păi nu pot să te invit acolo, că te urechează ăia pe acolo și nu vreau. Ascultă-mă, au foarte multe ghete. E greu.”, a declarat Gigi Mustață.

FCSB revine în Ghencea la meciul cu Universitatea Craiova

FCSB revine în Ghencea. Roș-albaștrii vor disputa derby-ul cu Universitatea Craiova de pe data de 2 septembrie pe stadionul Steaua. Anunțul oficial a fost făcut de cei de la FCSB, fiind deja puse în vânzare biletele.

ADVERTISEMENT

Echipa patronată de Gigi Becali dispută al treilea meci pe stadionul din Ghencea. Până acum, a fost un stadion de bun augur pentru roș-albaștrii, care au învins CFR Cluj cu 1-0 și au remizat alb cu Nordsjaelland.

Derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova se va desfășura pe 2 septembrie, de la ora 21:45, în cadrul etapei a 8-a din SuperLiga. Este un adevărat derby, disputat între primele două clasate din campionat.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

„Vine Mircea Lucescu la FCSB după ce a pierdut cu Kievul?” Contre Niță – Mustață

ADVERTISEMENT