Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre Niță – Mustață pe tema Lucescu: „De când dai cafeaua, s-a oxidat ibricul”

Robert Niță și Gheorghe Mustață s-au contrat pe tema venirii lui Mircea Lucescu pe banca FCSB-ului. Replici savuroase între cei doi la FANATIK SUPERLIGA.
24.08.2023 | 13:44
Contre Nita  Mustata pe tema Lucescu De cand dai cafeaua sa oxidat ibricul
Contre între Robert Niță și Gigi Mustață pe tema Lucescu la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a enervat pe antrenori, după ce FCSB a fost eliminată din cupele europene. La scurt timp, Mihai Pintilii și-a anunțat plecarea, iar Dumitru Dragomir a făcut un anunț-bombă la FANATIK SUPERLIGA. Gigi Becali s-a gândit tot mai serios să-l aducă pe Mircea Lucescu pe banca vicecampioanei.

Contre Niță – Mustață pe tema Lucescu

Eșecul FCSB-ului cu Nordsjaelland, scor 0-2, nu i-a picat bine lui Gigi Becali, iar patronul roș-albaștrilor a avut în plan să aducă un nou antrenor. Dumitru Dragomir a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că finanțatorul vrea să-l aducă pe Mircea Lucescu la FCSB.

ADVERTISEMENT

Totodată, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali a vorbit la telefon peste o oră cu Marius Șumudică pentru a veni la FCSB. Gheorghe Mustață a exclus varianta ca „Șumi” să vină pe banca vicecampioanei și a fost entuziasmat să audă de o posibilă venire a lui „Il Luce” la echipa lui Becali.

„Atunci nu se mai punea problema că schimbai antrenorul dacă venea Mircea Lucescu?”, a fost întrebarea lui Robert Niță care a pornit serie de contre între fostul fotbalist al Rapidului și liderul Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

„Șumudică nu e bine venit” / „Nu ai cum să-i spui nu lui Mircea Lucescu”

Gigi Mustață: „Am zis și eu. E o părere de-a mea, opinie”. 

Robert Niță: „Normal, dar tu vorbești și ca un fin cunoscător al fenomenului, și ca lider al suporterilor. Are greutate ceea ce spui tu. Dacă Șumudică vine că e prea rapidist sau vorbește cu patronul nu e binevenit”. 

Gigi Mustață: „(n.r. te ia cu vrăjeală Robert Niță) Nu e problemă. Nu ai cum să-i spui nu lui Mircea Lucescu. (n.r. te îmbârligă) E mai greu cu mine”. 

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Tu ești greu”.

Gigi Mustață: „Sunt mai greu ca tine”.

Robert Niță: „Auzi, Gigi, serios acum. Poate să vină. Ok, Mircea Lucescu e un monument și e cel mai tare din istorie, dar Mircea Lucescu ar putea să vină, dar altul nu. Nu neapărat de Șumudică. Tot schimbare de antrenor e”. 

Gigi Mustață: „Nu m-ai înțeles, nu ai înțeles ideea”.

„Tu ești ca domnul Talpan. De când dai cafeaua aia, s-a oxidat ibricul”

Marius Șumudică a fost înjurat la partida câștigată de FCSB, scor 2-1 cu Poli Iași, în etapa a 6-a. Gigi Mustață a explicat la FANATIK SUPERLIGA că fostul antrenor al Rapidului nu va fi niciodată binevenit, din cauza trecutului rapidist.

ADVERTISEMENT

Gigi Mustață: „Stai să te fac să înțelegi. Eu nu m-am referit la un antrenor. ‘Vine mâine Guardiola’. Noi am spus clar. Ai antrenor, nu ai pentru ce să schimbi antrenorul. Făcând o paranteză, dacă este vorba despre Mircea Lucescu e ok din punctul meu de vedere. Te-am lămurit?”

Robert Niță: „Cât de cât”. 

Gigi Mustață: „Ne întâlnim la o cafea și te lămuresc de tot”. 

Robert Niță: „Tu ești ca domnul Talpan. De când dai cafeaua aia, s-a oxidat ibricul”. 

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită ÎN DIRECT în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe www.fanatik.ro. În aceleași zile de la ora 17:30, edițiile pot fi urmărite în premieră pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe paginile de facebook FANATIK și Horia Ivanovici.

Contre Niță - Mustață pe tema Lucescu

ADVERTISEMENT