Fotbal intern

Vintilă, veşti bune înainte de derby-ul cu Dinamo din Cupa României: “Vom avea la dispoziţie doi sau trei jucători!”

20.06.2020 | 19:35
Vintila vesti bune inainte de derbyul cu Dinamo din Cupa Romaniei Vom avea la dispozitie doi sau trei jucatori
ADVERTISEMENT

FCSB joacă duminică, de la ora 20:00 împotriva lui Gaz Metan Mediaş în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1, însă Bogdan Argeş Vintilă are mari probleme cu accidentările după prima etapă de la restart.

Lotul vicecampioanei este unul foarte subţire după accidentările mai multor jucători: Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Aristeidis Soiledis, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman şi Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

Lor li se adaugă protestul lui Bogdan Planic, care vrea să rezilieze unilateral contractul cu FCSB şi a decis să nu se mai prezinte la antrenamentele echipei roş-albastre, mai ales după ce patronul Gigi Becali a decis să îl bage în şomaj tehnic.

Vintilă anunţă două sau trei reveniri la meciul cu Dinamo

Însă, Vintilă speră ca până la ora meciului de Cupă cu Dinamo să aibă la dispoziţie mai mulţi jucători:

ADVERTISEMENT

“Se fac toate eforturile ca jucătorii să fie recuperați mult mai repede decât s-a preconizat. La jocul cu Dinamo, de joi, voi mai avea în plus încă 2 , dacă nu chiar 3 jucători. Îl vom pregăti și pe acela în momentul respectiv.

Faptul că nu au jucat până acum nu știu dacă le aduce în plus celor de la Dinamo. La un asemenea meci nu mai contează starea fizică, e o încărcătură mai mult mentală și e un entuziasm din partea suporterilor”, a spus Vintilă, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Cu cine joacă FCSB împotriva lui Gaz Metan

Antrenorul nu a spus despre cine ar fi vorba, însă este exclus ca aceştia să fie Lucian Filip, Dragoş Nedelcu sau Florinel Coman, cei care vor stai mai mult timp departe de gazon.

Astfel, Bogdan Argeş Vintilă îi mai are la dispoziţie pe: Andrei Vlad, Toma Niga, Valentin Crețu, Iulian Cristea, Andrei Miron, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Olimpiu Moruțan, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Dennis Man, Florin Tănase, Adrian Niță şi Adrian Petre.

ADVERTISEMENT

FCSB este la 7 puncte de liderul CFR Cluj după înfrângerea suferită cu 0-1 în urmă cu o săptămână pe stadionul din Gruia.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 1,38 este cota pentru „2-5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT