Fotbal intern

Violenţe EXTREME în centrul Clujului înainte de CFR – U!

Meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Cluj se joacă în această seară de la 21:00. Scandalul a început deja de săptămâna trecută când clubul din Gruia a anunţat că nu vinde bilete la...
29.09.2014 | 20:32
Violente EXTREME in centrul Clujului inainte de CFR  U
ADVERTISEMENT

Meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Cluj se joacă în această seară de la 21:00. Scandalul a început deja de săptămâna trecută când clubul din Gruia a anunţat că nu vinde bilete la tribune, ca apoi să revină asupra deciziei. Totuşi, spectatorii nu se înghesuie la case şi s-ar putea să avem parte de un record dureros în ceea ce priveşte audienţa.

Galeria CFR-ului a ajuns la stadion. Aceştia au fost îndreptaţi spre capătul opus al aceleiaşi străzi pe care aşteaptă şi fanii Universităţii, iar cele două galerii s-au înjurat de la distanţă.

ADVERTISEMENT

Fanii lui “U” încep să intre în stadion, în grupuri mici, de aproximativ 10 oameni, pentru ca forţele de ordine să poată să le facă un control corporal la sânge. Fanii nu sunt lăsaţi să pătrundă pe stadion cu steaguri sau beţe, ci doar cu fularele. Unul dintre suporteri a fost reţinut pentru că avea asupra lui o fumigenă.

Fanii Universităţii au ajuns în zona stadionului, dar încă nu li se permite accesul în tribune. Până să fie lăsaţi pe stadion aceştia au făcut show la “7 străzi”.

ADVERTISEMENT

Cele două formaţii au ajuns la stadion. Ferebory Dore face parte din lotul CFR-ului si ar putea fi surpriza lui Miriuţă pentru U Cluj.

Zona din jurul stadionului dr. Constantin Rădulescu arată ca un teatru de război. Jandarmii sunt însoţiţi de câini care au rolul de a detecta orice încercare de a introduce în stadion petarde sau fumigene. Forţele de ordine fac un control corporal amănunţit chiar şi reprezentanţilor presei.

ADVERTISEMENT

Fanii lui U Cluj au plecat spre stadionul din Gruia. Aproximativ 300 de suporteri merg braţ la braţ scandând: “Suntem noi, U Cluj suntem noi!” şi “60 de lei atâta-i m…, pe Calea Turzii sau în Gruia”, făcând referire la preţul biletelor fixat de conducerea clubului CFR Cluj pentru accesul la tribune.

 

Evenimente reprobabile în centrul oraşului. Fanii lui U s-au luat la bătaie între ei. Mai mulţi suporteri au participat la un nou conflict spontan, aplanat în cele din urmă la intervenţia celorlalţi. A fost un conflict între membri a două facţiuni ale galeriei! De data aceasta, jandarmii n-au mai intervenit!

ADVERTISEMENT

Trei suporteri au fost reţinuţi şi urcaţi în duba Jandarmeriei după incidentele din centrul Clujului. Fanii rămân să-i aştepte şi scandează pe pietonala de pe strada Eroilor

 

ora 17:45

Bătaie în centrul Clujului. Lucrurile au scăpat de sub control pe bulevardul Eroilor, acolo unde aproximativ 200 de fani ai şepcilor roşii se pregătesc să pornească spre cartierul Gruia. În momentul în care unul dintre fani a aprins o torţă colorată în mijlocul zonei pietonale, aproximativ 20 de jandarmi s-au repezit pentru a-l reţine. În sprijinul fanului au sărit şi ceilalţi suporteri şi a ieşit o bătaie generală. S-au împărţit pumni şi picioare.

Unul dintre fani a încercat să scape şi să fugă după intervenţia forţelor de ordine, dar a fost placat şi întins pe caldarâm de un jandarm! Mai mulţi suporteri ai Universităţii au fost reţinuţi.

Sursa: stiridesport.ro

ADVERTISEMENT