News

Violențe extreme în Botoșani. O femeie moartă și alte două grav rănite în urma unui atac

Un bărbat de 45 de ani din Botoșani și-ar fi ucis cu brutalitate fosta soție, în urma acestui atac alte două femei au fost rănite. Atacatorul a fost reținut la scurt timp.
14.02.2022 | 20:34
Violente extreme in Botosani O femeie moarta si alte doua grav ranite in urma unui atac
ADVERTISEMENT

O tragedie a avut loc în satul Horlăceni, din apropierea orașului Dorohoi din județul Botoșani. O femeie a murit și alte două au fost transportate la spital cu răni grave în urma unui atac cu cuțitul, notează Monitorul de Botoșani.

Informațiile din presa locală arată că, în spatele acestei tragedii, s-ar afla chiar fostul șot al uneia dintre victime, mai exact, cea care și-ar fi pierdut viața.

ADVERTISEMENT

“Astăzi (luni n.r.), în jurul orei 15:30, polițiștii din Botoșani au fost sesizați de către o femeie, din comuna Șendriceni, cu privire la faptul că un bărbat, având asupra sa un cuțit, a părăsit locuința vecină, în fugă. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din comuna Lozna, care s-a deplasat la locuința fostei sale soții, de 44 de ani, pe care ar fi înjunghiat-o, cadrele medicale ajunse la fața locului declarând decesul”, a transmis IJP Botoșani.

De asemenea, aceleași informații arată că femeia care a murit avea 44 de ani. De asemenea, una dintre femeile care a ajuns la spital, în vârstă de 60 de ani, este mama acesteia. Cea de a doua femeie care a ajuns la spital are 38 de ani și ar fi o cumnată.

ADVERTISEMENT

O vecină a femeilor ar fi oprit atacul bărbatului și ar fi sunat la numărul de urgență, așteptând intervenția oamenilor legii.

La fața locului au fost trimise câteva echipaje de ambulanță, acestea constatând decesul femeii de 44 de ani, dar și rănile pe care femeile care au supraviețuit le-au suferit.

ADVERTISEMENT

“Una dintre victime a fost găsită decedată la faţa locului, cu mai multe plăgi prin înjunghiere, la nivelul corpului. Alte două femei au fost preluate de cadrele medicale şi transportate la spital cu multiple plăgi prin înjunghiere”, a explicat Eduard Gurău, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Medicii care au ajuns la fața locului au explicat că femeia de 44 de ani și-ar fi pierdut viața în urma a zece răni de cuțit, la nivelul toracelui, abdomenului și membrelor.

ADVERTISEMENT

Femeia de 60 de ani s-a ales cu răni la nivelul toracelui și al abdomenului. În ceea ce o privește pe femeia de 38 de ani are o rană pe față și una în spate.

Ce s-a întâmplat cu atacatorul?

După ce le-a atacat pe cele trei femei, bărbatul ar fi fugit de la fața locului. Autoritățile au trimis mai multe echipaje în urmărirea acesteia. La scurt timp, acesta a fost identificat și a fost reținut. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal.

“Bărbatul bănuit de comiterea faptei a părăsit zona până la sosirea echipajelor de poliție. În urma activităților specifice desfășurate de polițiști și jandarmi, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat și se afla în custodia polițiștilor. Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor calificat și tentativă de omor”, au mai transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT
Tags: