Sport

Viorel Moldovan, discurs cinic la adresa lui Andrea Mandorlini. Fostul internațional i-a dedicat un cântec

Viorel Moldovan a analizat parcursul CFR-ului din ultimele etape. La 8 puncte distanță de FCSB, clujenii sunt în criză de formă, iar o schimbare a băncii tehnice pare iminentă.
18.12.2023 | 10:04
Viorel Moldovan discurs cinic la adresa lui Andrea Mandorlini Fostul international ia dedicat un cantec
Viorel Moldovan i-a dedicat un cantec lui Andrea Mandorlini. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrea Mandorlini are zilele numărate la CFR după ultimul eșec din campionat. Clujenii se află într-o criză de formă care i-a dus la 8 puncte de rivala FCSB. În aceste condiții, Viorel Moldovan i-a dedicat un cântec italianului de pe banca CFR-ului.

Scaunul lui Mandorlini se clatină

“Fulgi de nea vișinii, se-anunță norii negri, pustii. După 8 meciuri fără victorie, ce ar trebui să se întâmple? Vot de încredere? Posibil să i se dea, dar sunt destul de sceptic. Sunt multe meciuri… chiar dacă aș căuta să-i găsesc circumstanțe atenuante.

ADVERTISEMENT

Că echipa este schimbată, totuși, ești la CFR și ai 8 meciuri fără victorie, FCSB este la 8 puncte în fața ta. Sunt mult prea multe, nu știu câtă răbdare va mai fi acolo”, a declarat Viorel Moldovan la Primasport.ro.

Duminică seara, CFR Cluj a suferit o înfrângere dureroasă în fața celor de la Sepsi, scor 1-2, la Sf. Gheorghe. Rezultatul a adâncit decalajul dintre CFR și liderul clasamentului, FCSB, la 8 puncte. În urma acestui parcurs deloc favorabil, fostul atacant Viorel Moldovan, în vârstă de 51 de ani, și-a exprimat îngrijorarea și anticipează posibile schimbări majore în staff-ul tehnic al echipei.

ADVERTISEMENT

Într-o primă repriză dominată cu autoritate de către CFR Cluj, reuşita lui Tachtsidis în minutul 32 a adus speranţe şi entuziasm în tabăra oaspeţilor. Cu un şut precis de la distanţă, grecul a deschis scorul, oferindu-le suporterilor motive să creadă într-o victorie.

CFR s-a distanțat la 8 puncte de FCSB

Formația condusă de Mandorlini și-ar fi putut dubla avantajul după numai câteva minute, însă golul lui Bîrligea a fost anulat. Pe măsură ce meciul a evoluat, gazdele au reuşit să restabilească echilibrul, iar introducerea lui Kallaku în teren la pauză a avut un impact semnificativ.

ADVERTISEMENT

Acesta a marcat în minutul 70, aducând egalarea pentru Sepsi. Cu toate că partida părea destinată unui rezultat de egalitate, un alt jucător intrat pe teren, Damaşcan, a schimbat soarta jocului în favoarea gazdelor.

Damașcan a marcat în minutul 85 și a dus cele 3 puncte în contul lui Sepsi. În urma acestui succes, formația din Sfântu Gheorghe a ajuns la 3 victorii consecutive și a urcat până pe locul 5 în clasament, spre bucuria lui Bernd Storck, care a reușit în scurt timp sa revitalizeze echipa.

ADVERTISEMENT

“Cred că CFR va încheia anul cu el, apoi vor vedea cei din conducere ce vor face. Trebuie să se gândească serios dacă vor să continue cu Mandorlini”, a fost concluzia fostului internațional, Florin Răducioiu, pentru Primasport.ro

ADVERTISEMENT