Sport

Viorel Moldovan, explicații pentru nervii lui Gică Hagi după Sepsi – Farul 1-1: „Îl agasează, îl cunoaștem prea bine”

Viorel Moldovan a reacționat după ieșirea nervoasă a lui Gică Hagi de la finalul meciului Sepsi - Farul 1-1. Ce l-a deranjat pe „Rege”.
30.04.2023 | 14:07
Viorel Moldovan explicatii pentru nervii lui Gica Hagi dupa Sepsi  Farul 11 Il agaseaza il cunoastem prea bine
Gică Hagi a răbufnit la conferința de presă după Farul - Sepsi 2-1.
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a fost extrem de nervos la finalul meciului Sepsi – Farul, scor 1-1 în etapa cu numărul 6 din play-off-ul SuperLigii. Antrenorul liderului s-a răstit la jurnaliști și a fost extrem de deranjat în momentul în care a fost întrebat de schimbările efectuate în timpul jocului.

Viorel Moldovan, explicații pentru nervii lui Gică Hagi după Sepsi – Farul: „Îl deranjează”

Farul a făcut un pas greșit în drumul spre titlu. Liderul a ratat șansa să se distanțeze la șapte puncte de locul 2 ocupat de CFR Cluj și la opt de FCSB, aflată pe locul 3. Cu o victorie în meciul cu Rapid, campioana României poate reveni la doar două puncte de Farul, în timp ce echipa lui Elias Charalambous se va apropia la trei puncte dacă va câștiga cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi s-a enervat pe jurnaliști la finalul meciului de la Sf. Gheorghe. Sebastian Borza a marcat pentru Farul, în timp ce pentru covăsneni a punctat Ștefănescu în minutul 90. Viorel Moldovan este de părere că „Regele” interpretează greșit anumite întrebări, acesta fiind argumentul pentru ieșirile nervoase ale antrenorului de la Farul.

„Da… ăsta e Gică Hagi. De multe ori poate anumite întrebări le interpretează în mod greşit. Îl agasează şi îl deranjează. Până la urmă, îl cunoaştem prea bine şi ştim acest lucru”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit primasport.ro.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, nervos după pasul greșit al Farului cu Sepsi: „Doar să băgăm întrebări de pe stradă, mai bine nu”

Totodată, Gică Hagi s-a enervat pe reporteri, deoarece au considerat-o pe Farul echipa favorită în duelul cu Sepsi. În meciul tur de la Ovidiu, „marinarii” s-au impus cu 2-1. „Am pierdut două puncte, am făcut un meci defensiv destul de mult, ofensiv mai puţin bun. Am avut ocazii să facem 2-0. Şi ei au avut ocazii. Ştiam că dacă le dăm mingea, o să creeze probleme.

Când am scăzut presiunea, au venit şi problemele defensive. Nu am putut să gestionăm finalul. Dar, de asta este frumos fotbalul. Când primeşti gol în ultimele minute, toţi suntem supăraţi. Dar trebuie să mergem înainte. Dacă făceam 2-0, se termina meciul.

ADVERTISEMENT

Doar să băgăm întrebări de pe stradă, mai bine nu. Anumite lucruri nu s-au făcut bine. O dată iese, o dată nu. Nu o să dau detalii de faza ofensivă şi defensivă”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei.

Denis Alibec, criticat de Ion Crăciunescu după Sepsi – Farul 1-1: „N-a făcut nimic!”

Denis Alibec a revenit în atacul Farului după ce a ratat derby-ul cu CFR Cluj, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Totuși, atacantul nu a avut realizări și a fost aspru criticat de Ion Crăciunescu. Fostul arbitru a mărturisit că atacantul de 32 de ani nu s-a diferențiat de ceilalți colegi.

ADVERTISEMENT

„N-am mai văzut de mult atâtea pase greșite într-un meci al Farului! Te aștepți de la Alibec să fie motorul echipei. Sigur, a avut realizări în acest sezon, dar azi n-a făcut nimic! Nu a făcut nimic prin care să iasă în evidență, nu s-a diferențiat deloc față de ceilalți.

Ne mulțumim că a contribuit la gol? Toată lumea așteaptă mult mai mult de la el. Nu-mi venea să cred că o echipă tehnică precum Farul, cu atâtea individualități, a putut pierde atâtea mingi!”, a declarat Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT