Life

Viorel o să ia foc! Vulpița a primit un cadou inedit de la Rafaelo. Ce surpriză i-a făcut artistul

24.06.2020 | 16:50
Viorel o sa ia foc Vulpita a primit un cadou inedit de la Rafaelo Ce surpriza ia facut artistul
ADVERTISEMENT

Viorel o să înnebunească de gelozie, după ce soția lui, Vulpița, a primit un cadou costisitor din partea lui Rafaelo. Artistul i-a cumpărat Veronicăi Stegaru o mașină.

Rafaelo și-a vândut bolidul de lux și din banii obținuți a achiziționat două autoturisme: unul pentru el și unul pentru Vulpița. Soția lui Viorel este în culmea fericirii, chiar dacă nu are încă permis de conducere.

ADVERTISEMENT

Vulpița, surpriză de mii de euro din partea lui Rafaelo

Rafaelo i-a readus zâmbetul pe buze Veronicăi Stegaru, după multe zile în care a ținut-o din scandal în scandal cu soțul, Viorel. Artistul a anunțat, printr-un vlog, că i-a cumpărat Vulpiței o mașină în vaoare de câteva mii de euro.

“Veronica, ți-am luat mașină! Surpriză! Imediat o să vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu și diferența și ți-am luat ție o mașină.

ADVERTISEMENT

Deci pe tine te cheamă Maki, da? Așa că ți-am luat mașina cu Maki la număr. Ți-am luat mașină special pentru tine”, a zis Rafaelo pe vlog.

Vulpița nu are permis de conducere, dar s-a bucurat mai ceva ca un copil când a aflat ce cadou inedit a primit din partea lui Rafaelo. Acum, trebuie să se apuce de școala de șoferi.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Rafaelo au devenit parteneri de scenă, iar Viorel, gelos din cale afară, se opune colaborării celor doi, chiar dacă relația dintre Vulpița și Rafaelo este una strict profesională.

”Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”, a izbucnit Viorel, după ce piesa pe care Rafaelo a lansat-o cu Vulpița a ajuns la trei milioane de vizualizări pe YouTube.

ADVERTISEMENT