News

Viorica Dăncilă, anunț de ULTIMA ORĂ despre situația lui Tudorel Toader! Ce va face premierul în cazul acestuia

08.04.2019 | 16:18
Viorica Dancila anunt de ULTIMA ORA despre situatia lui Tudorel Toader Ce va face premierul in cazul acestuia
ADVERTISEMENT

Situația ministrului Justiției, Tudorel Toader, continuă să se afle sub semnul întrebării. În urma reacției dure a lui Liviu Dragnea, care s-a arătat deranjat de faptul că Viorica Dăncilă nu ia o decizie fermă, premierul României a oferit o declarație pe această temă.

Ce spune Viorica Dăncilă despre situația lui Tudorel Toader

Prezentă la conferința de presă organizată cu ocazia inaugurării noului sediu al Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea al Gărzii de Coastă, Viorica Dăncilă a vorbit și despre subiectul referitor la situația ministrului Justiției, Tudorel Toader.

ADVERTISEMENT

Aş dori ca astăzi să vorbim despre investiţii, am vorbit foarte mult despre Justiţie. Cred că oamenii sunt interesaţi mai mult de investiţii şi ceea ce facem pentru ei. O decizie (cu privire la Tudorel Toader – n.r.) o voi lua în cadrul Comitetului Executiv Naţional, când am să ascult şi părerea colegilor mei şi o să îmi spun şi eu părerea”  , a declarat premierul României.

Viorica Dăncilă a anunțat când va lua decizia referitoare la situația lui Tudorel Toader
Viorica Dăncilă a anunțat când va lua decizia referitoare la situația lui Tudorel Toader

Dragnea i-a cerut Vioricăi Dăncilă să ia o decizie în privința lui Tudorel Toader

Reacția Vioricăi Dăncilă vine după ce Liviu Dragnea a reacționat în termeni duri pe tema situației lui Tudorel Toader. Liderul Partidului Social Democrat a anunțat că decizia trebuie luată în cel mai scurt timp și îi aparține premierului Viorica Dăncilă.

ADVERTISEMENT

Suntem guvern politic, suntem susţinuţi politic şi este foarte bine ca aceste discuţii să le avem în cadrul politic, în cadrul Comitetului Executiv Naţional. După ce vom lua această decizie, voi ieşi public şi am să o comunic” , a mai spus prim-ministrul României.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader nu mai este văzut cu ochi buni de liderii Partidului Social Democrat, care cer remanierea sa, nemulțumiți de faptul că a tot amânat promulgarea ordonanței de urgență pe  tema legilor Justiției. Decizia finală în acest sens îi aparține însă primului ministru, Viorica Dăncilă. Rămâne de văzut ce va hotărî premierul în acest caz.

ADVERTISEMENT