Life

Virgil Ianțu, adevărul despre relația cu Andreea Raicu. Au fost sau nu împreună? “Lucrurile sunt clare”

Virgil Ianțu a spus adevărul despre relația pe care o are cu Andreea Raicu. Au format sau nu un cuplu cei doi foști colegi de platou?
02.08.2023 | 11:09
Virgil Iantu adevarul despre relatia cu Andreea Raicu Au fost sau nu impreuna Lucrurile sunt clare
Care e relația dintre Virgil Ianțu și Andreea Raicu. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu a spus cum stau lucrurile în relația cu Andreea Raicu. Cei doi au fost colegi de platou și sunt destul de apropiați, iar fanii s-au întrebat dacă au fost împreună.

Care este, de fapt, relația dintre Virgil Ianțu și Andreea Raicu. S-a zvonit că cei au fost împreună

La începutul anilor 2000, Virgil Ianțu și Andreea Raicu au prezentat împreună reality show-ul Big Brother, Cei doi sunt foarte buni prieteni, însă foarte mulți ani s-a speculat că ar avea o relație.

ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu este discret atunci când vine vorba despre viața personală, mai ales dacă e vorba despre familie. Moderatorul TV a explicat care este adevărul despre relația cu fosta sa colegă de platou. Este prieten bun cu Andreea Raicu, însă nimic mai mult.

“Sunt cuminte și discret cu viața mea intimă, în special cea legată de familie. Arăt doar cât trebuie să arăt și îmi face plăcere să ofer publicului, pentru că știu că are nevoie mai mult decât ceea ce se vede la televizor.

ADVERTISEMENT

E firesc, iar legat de acele episoade apărute în presă, au fost amuzante, pentru că la primul episod, de exemplu, eu am avut o perioadă în care mă împrietenisem cu cei din Mondenii, filmasem un sezon împreună și puteam foarte bine să fiu cuplat și cu Bendeac.

Cu Iulia Vântur, cred că din acea seară ne-am mai văzut de două ori și atunci fusese o gală, din ce îmi amintesc. În ceea ce o privește pe Andreea Raicu lucrurile sunt clare și cam asta e. Sunt cuminte”, a explicat prezentatorul TV în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 18 ani

De aproape 20 de ani, Virgil Ianțu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Roxana, femeia care l-a făcut tată. Cei doi au o fiică pe nume Yasmina, care anul acesta a împlinit vârsta de 18 ani.

De ziua ei, prezentatorul TV i-a făcut o urare emoționantă tinerei. Virgil Ianțu este mândru de fiica lui și a ținut să transmită acest lucru public, pe pagina sa. Realizatorul TV a subliniat faptul că Yasmina va fi mereu un copil pentru el, indiferent de ce vârstă are.

ADVERTISEMENT

“Spun tot timpul că nu ne puteam imagina, nu puteam cere să avem un copil, o fetiță, astăzi o domnișoară ca Jasmina. Îți mulțumim pentru bunătate, umor și pentru dragostea pe care ne-o arăți nouă și celor din jur.

Chiar dacă ai împlinit 18 ani, noi tot părinții tai suntem iar tu tot bebica noastră vei rămâne și îți vom fi alături oriunde și oricând ai nevoie. Să te bucuri de vârstă și să fii sănătoasă și norocoasă! Mami și Tati, cel mai fericit tată din lume”, a scris Virgil Ianțu pe Facebook.

De altfel, pe 1 august a fost și ziua de naștere a partenerei de viață a lui Virgil Ianțu. Prezentatorul a postat, și de data aceasta, o urare prin care și-a exprimat dragostea și admirația pentru femeia care i-a dăruit o fiică.

ADVERTISEMENT