Life

Virgil Ianțu revine în televiziune! Cu ce post a semnat și ce tip de emisiune va prezenta

Virgil Ianțu revine în televiziune în forță. Cu ce post a semnat și ce tip de emisiune va prezenta celebrul prezentator tv?
02.03.2024 | 11:44
Virgil Iantu revine in televiziune Cu ce post a semnat si ce tip de emisiune va prezenta
Virgil Ianțu revine în televiziune. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu revine în televiziune cu o emisiune adorată deja de români. Ce tip de show va prezenta acesta și la ce post va putea fi văzut? Multe persoane vor fi extrem de încântate.

Virgil Ianțu revine în televiziune

Iată că Virgil Ianțu revine în televiziune, cu emisiunea Câştigă România. Menționăm că show-ul de cultură generală a avut până acum o situație incertă. Acesta este difuzat la Televiziunea Română.

ADVERTISEMENT

În toamna anului trecut însă, nu era clar ce se va întâmpla cu emisiunea. Deși a fost difuzată începând cu luna octombrie, a avut mai puține ediții la TVR. Iată că acum, lucrurile sunt ceva mai clare.

Amintim că sezonul trecut au fost difuzate mai puține ediții. Astfel, emisiunea, care anterior avea patru episoade pe săptămână, în octombrie avea unul singur săptămânal. Acum însă, quiz-show-ul va fi prezent la TVR în aceeași formulă de patru ediții.

ADVERTISEMENT

Când începe emisiunea Câştigă România

În ședința de pe 29 februarie 2024, Consiliul de Administraţie al Televiziunii Publice a aproba realizarea unui nou sezon al emisiunii. Acesta urmează să fie difuzat TVR 1, de luni până joi, începând cu ora 21.00.

Trebuie menționat faptul că până acum, postul public nu a oferit detalii despre data de lansarea a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Câștigă România, cu Virgil Ianțu. Astfel, nu este clar când va debuta, de fapt.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care nu știu, până acum, emisiunea Câștigă România cu Virgil Ianțu a avut 13 sezoane. Au fost realizate 40 de castinguri și peste 600 de ediții, fiind folosite în jur de 34.000 de întrebări.

Peste 1.000 de concurenți au participat la acest show-quiz, iar dintre aceștia, șase au câștigat premiul cel mare. De cealaltă parte, cinci dintre ei s-au ales cu câte un autoturism după emisiune.

ADVERTISEMENT

Cum se desfășoară concursul? În fiecare ediție sunt prezenți trei concurenți. Aceștia trebuie să răspundă corect la cât mai multe întrebări de cultură generală. De asemenea, ei străbat virtual și mai multe județe de pe harta României.

ADVERTISEMENT