Fotbal international

Vis împlinit pentru Francesco Totti! Și-a scos soția în centrul Romei fără să fie asaltat de fani. Foto

18.05.2020 | 20:27
Vis implinit pentru Francesco Totti Sia scos sotia in centrul Romei fara sa fie asaltat de fani Foto
ADVERTISEMENT

Francesco Totti este una dintre cele mai marcante prezențe în tricoul lui AS Roma, iar acesta și-a petrecut toți cei 24 de ani din cariera fotbalistică pentru un singur club, lucru deosebit raportându-ne la fotbalul actual.

Totuși, fostul căpitan al romanilor a visat întotdeauna să poată să iasă în centrul Romei fără să fie asaltat fani care să-i ceară autografe. Astfel, din cauza pandemiei de coronavirus, Roma nu a mai fost populată cum se întâmpla în trecut, iar Totti și-a scos soția în oraș, până la „Fontana di Trevi”.

ADVERTISEMENT

Francesco Totti și-a împlinit visul

Francesco Totti și-a împlinit visul și a reușit să-și scoată soția, frumoasa Ilary Blasi, în centrul Romei, fără să fie asaltat de fani care să-i ceară autografe sau poze.

Soții Totti au văzut Panthenonul, piața Navona și strada Via del Corso.

Francesco Totti și iubita sa. Sursă foto: Instagram
Francesco Totti și iubita sa. Sursă foto: Instagram
Francesco Totti și iubita sa. Sursă foto: Instagram
Francesco Totti și iubita sa. Sursă foto: Instagram

Totti, o viață la AS Roma

Francesco Totti a jucat toată viața pentru un singur club, AS Roma. Chiar dacă a avut o ofertă din Australia de la Sydnei FC, echipă la care a mers și Alessandro Del Pierro, un alt jucător legendar din Serie A, fostul căpitan al Romei a refuzat și a declarat că nu simte nevoia de nicio provocare nouă

ADVERTISEMENT

„Nu simt nevoia să merg nicăieri. Roma este orașul în care am crescut și în care m-am format, iar mie îmi place ca lucrurile să rămână exact cum au fost și până acum”, a declarat Totti.

De-a lungul anilor, Real Madrid l-a dorit insistent pe Francesco Totti care a ales să rămână fidel clubului la care s-a format, devenind o adevărată legendă vie a lui AS Roma.

ADVERTISEMENT

Francesco Totti a vorbit într-un interviu pentru Rai Sport din 2016, despre o ofertă pe care a avut-o de la Real Madrid: „M-am gândit la posibilitatea de a pleca de la Roma la Real Madrid.

Când un club uriaș, poate cel mai bun din lume se interesează de tine, începi să te gândești cum ar fi viața ta acolo”.

ADVERTISEMENT
  • 43 de ani a împlinit Francesco Totti pe 27 septembrie