Fotbal intern

EXCLUSIV. Planul lui Borcea din închisoare: CUMPĂRĂ Dinamo!

DINAMO. Fostul şef al „cîinilor” aruncă bomba de la Poarta Albă! După ce iese din închisoare, vrea să ia echipa de la Negoiţă....
31.08.2015 | 23:59
EXCLUSIV Planul lui Borcea din inchisoare CUMPARA Dinamo
ADVERTISEMENT

DINAMO. Fostul şef al „cîinilor” aruncă bomba de la Poarta Albă! După ce iese din închisoare, vrea să ia echipa de la Negoiţă.

DINAMO. Vii au rămas imaginile cu Cristi Borcea imitînd-o pe Shakira în loja din Ghencea, cînd Dinamo dădea de pămînt cu Steaua, 4-2, sau cînd, mîndru, cerea din toţi rărunchii ca el şi „cîinii” să fie lăsaţi în pace, să se pregătească de Liga Campionilor!

ADVERTISEMENT

GALERIE FOTO DE PUS IN RAMA!!! Ea este CEA MAI FRUMOASA femeie din lume! O tanara dintr-un trib bastinas A DEVENIT Miss Universe!!! E SUPERBAAAA!!!

Dar Borcea a dispărut! După gratii, pentru şase ani şi patru luni!

DINAMO. 17 ani frumoşi şi dureroşi

DINAMO. Curtea de Apel Bucureşti a fost cruntă cu emblematicul şef al lui Dinamo, în urmă cu un an şi patru luni, cînd a fost aruncat la zdup, alături de alţi grei ai fotbalului, în Dosarul Transferurilor. Borcică a scris şi el o carte, ca să iasă mai repede.

EXCLUSIV! CE GHINION PENTRU UN DINAMOVIST!!! A FOST CONVOCAT LA NATIONALA DE LA PESTE, DAR A AFLAT AZI CA NU POATE JUCA IMPOTRIVA UNGURILOR!!!

„Am fost preşedintele unui vis, Dinamo Bucureşti”. Sau poate a făcut-o doar din mîndria de dinamovist! Oricum, i-a fost scris să aştepte trecerea zilelor, săptămînilor, lunilor, anilor pentru a vedea soarele cum vrea el, cînd vrea el! Are însă o dorinţă, să ajungă din nou boss-ul lui Dinamo. Da, e adevărat, Cristi Borcea vrea să revină în fruntea clubului, ca acţionar. Nu poate uita cei 17 ani petrecuţi acolo, cu tot ce-a fost, frumos sau dureros.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Vine cu oferta cînd iese

DINAMO. Mai bine de un an i s-a scurs lui Cristi Borcea din sentinţa dură pe care instanţa i-a dat-o, dar fostul acţionar din „Groapă” şi-a revenit din şocul întemniţării. Şi acum îşi face planuri. Lunile trec mai uşor, că are multe de dat la spate, atunci cînd primeşte vizite, cînd dă ochii cu familia lui, cu prietenii.

TRANSFERUL ZILEI DIN LIGA 1!!! MEGA LOVITURA!!! 

La vorbitor, Borcea visează! Cum va fi, din nou, în libertate. Într-o zi, s-a destăinuit unor prieteni, în puţinul timp pe care-l are la vorbitor. „Vreau să revin la Dinamo. Cînd ies de aici, mai devreme, mai tîrziu, nu ştiu, o să cumpăr echipa!”, le-a dezvăluit Borcea, spre uimirea acestora, care nu l-au crezut. „O să văd cum fac, mi-e dor de Dinamo, vreau să fie ca înainte”, a continuat fostul acţionar al „cîinilor”. Cristi Borcea nu a intrat în detalii, dar le-a mai spus prietenilor că ar fi dispus să cumpere Dinamo alături de alţi oameni de afaceri. Probabil, alături de foşti parteneri din perioada de glorie în „Ştefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Pe ce mizează

DINAMO. Dacă tot şi-a propus o revenire surprinzătoare, Borcea are şi argumente pentru a deveni acţionar al clubului. Majoritar ar vrea el. Nu de puţine ori, Ionuţ Negoiţă, actualul patron al „cîinilor”, a aruncat în eter dorinţa de a vinde. Sau, cel puţin, de a primi, cu braţele deschise, noi acţionari.

GALERIE FOTO DE PUS IN RAMA!!! Ea este CEA MAI FRUMOASA femeie din lume! O tanara dintr-un trib bastinas A DEVENIT Miss Universe!!! E SUPERBAAAA!!!

Prima dată, Negoiţă a vrut să facă pasul în spate cu cîteva luni înainte ca Dinamo să intre în insolvenţă. Acesta a căutat, vreme de jumătate de an, oameni care să devină acţionari sau chiar să cumpere clubul. Nu a găsit! O a doua tentativă, în luna iunie, a acestui an. „Vreau să găsesc un partener şi, de ce nu, pe cineva cu mai multă putere, care să cumpere echipa. Mulţi vorbesc şi se bagă în seamă, dar nimeni nu vine cu o propunere concretă”, spunea Negoiţă. Este încă finanţatorul echipei!

ADVERTISEMENT

DINAMO. De ce a renunţat

DINAMO. Cristi Borcea nu a fost nici pe departe un finanţator care să stea liniştit în lojă, să aplaude, să mai scape, poate, cîte un oftat atunci cînd echipa nu mergea! Nu, pe Borcea cădea cerul la nereuşite, se consuma teribil, ajunsese să ia medicamente cu pumnul. Iar inevitabilul s-a produs: finanţatorul a ajuns pe masa de operaţie. În primăvara lui 2012, doctorul Brădişteanu îl opera pe cord! Artera coronară era strangulată de o punte musculară. Lui Borcea i s-a pus un by-pass pe artera blocată. La puţin timp, îşi vindea acţiunile pe care le deţinea la Dinamo.

VIDEO DE ULTIMA ORA!!! GATA!!! ANUNTUL LUI GIGI FACUT IN DIRECT!! UNDE VA INVESTI!!!

„Atît timp cît voi exista, voi căuta să fac cît mai mult bine pentru Dinamo. Au fost cei mai frumoşi ani din viaţa mea, chiar dacă au adus probleme şi by-pass-uri. Le mulţumesc tuturor acţionarilor cu care am lucrat, alături de care am dus multe războaie împreună. Mi-aş dori din tot sufletul ca Dinamo să reuşească în viitor ce nu am reuşit eu în anii ăştia, să intre în grupele Ligii Campionilor”, spunea Borcea. Tot el a ţinut să afirme că nu va investi niciodată la un alt club şi că va reveni, cîndva, la Dinamo.

35 de milioane de euro este averea lui Cristi Borcea

17 ani a petrecut Borcea la Dinamo

„Pentru mine e Dinamo sau nimic! Niciodată nu voi investi la o altă echipă!” (Cristi Borcea)

 

ADVERTISEMENT