News

Visul Melisei nu s-a mai îndeplinit. Dorința cu care s-a stins fata ucisă în Craiova: “Fac asta de când eram mică”

Melisa, fata ucisă cu sânge rece în Grădina Botanică din Craiova, nu a mai apucat să-și vadă visul cu ochii: să ajungă să trăiască în America.
02.07.2023 | 13:03
Visul Melisei nu sa mai indeplinit Dorinta cu care sa stins fata ucisa in Craiova Fac asta de cand eram mica
Mărturie sfâșietoare după asasinarea Melissei. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Melis a fost condusă pe ultimul drum de prieteni și familie, la câteva zile după ce a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova. Familia așteaptă acum doar să se facă dreptate, pentru că visul fetei de a ajunge să trăiască în America s-a spulberat în câteva minute, într-o zi oarecare de vară.

Visul Melisei nu s-a mai îndeplinit

Pe o pânză albă, colegii fetei au scris ”Drum lin, Melis! Craiova te plânge”. Cortegiul funerar a luat calea cimitirului imediat după slujbă, sicriul fiind însoțit de zeci de persoane. Adrian, unchiul Melisei, nu înțelege cum în România se poate întâmpla o astfel de dramă, în plină zi într-un oraș civilizat.

ADVERTISEMENT

“Mi se pare ceva de nedescris ca un copil de 17 ani să fie în stare de aşa ceva. Nu vorbim despre un răufăcător, despre un criminal în serie, despre cineva care a făcut rău toată viaţa. Vorbim de un copil de 17 ani care umblă la el cu un cuţit, cu mască şi cu mănuşi. Pentru ce?”, a declarat bărbatul.

Melis era cunoscută drept o luptătoare de către prieteni și familie. Câștigase în trecut un concurs de economisire a banilor și visa să ajungă în America. “Îmi place să strâng bani, fac asta de când sunt mică. De obicei îi ţineam sub pernă, în cutie, oriunde. Părinţii mă laudă că sunt creativă, sora mea mă ceartă că nu îmi pun ideile în practică. Dar eu zic că sunt organizată şi responsabilă”, mărturisea Melis.

ADVERTISEMENT

Cât despre Emi, prietenul fetei, medicii sunt extrem de rezervați referitor la șansele de supraviețuire ale băiatului. Cu toate acestea, familia Melisei speră ca măcar băiatul să scape cu viață. “Una e să fie accident, un accident se întâmplă, dar o crimă… Totuşi. Nu îşi avea locul, nu îşi avea rostul. E neaşteptat”, a adăugat unchiul Melisei.

”În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstrăm vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră. Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire și recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitiva în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică”, a transmis, la rândul său, mama fetei.

ADVERTISEMENT

”Melis a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul sau pur. În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstrăm vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră. Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire și recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică”, a mai transmis femeia.

Cât despre criminal, teoriile conspirației nu încep să apară. Cu toate că băiatul a declarat că i-a atacat pe cei doi tineri din Grădina Botanică fără motiv, prietenii fetei spun că acesta era fostul iubit, care era gelos și nu se putea împăca cu faptul că a fost părăsit.

ADVERTISEMENT

“Din câte știu, agresorul este fostul prieten al Melissei. Era gelos și nu accepta faptul că a pierdut-o, probabil. Este înfiorător ceea ce s-a întâmplat. Nu ne vine să credem”, au declarat mai mulți tineri reporterilor prezenți la înmormântare. Între timp, băiatul aflat în stare gravă la spital, spune că nu știe cine era atacatorul.

ADVERTISEMENT
Tags: