Sport

Vitali Klitschko anunţă ce sumă a reuşit fratele său să atragă pentru Ucraina de când a izbucnit războiul: “El nu va spune niciodată!”

Vitali Klitschko și fratele său, Vladimir, sunt în prima linie a luptei pentru Kiev și Ucraina. Își apără țara cu arma-n mână, dar și, profitând de imaginea lor, atrăgând sprijin financiar și material.
05.04.2022 | 22:26
Vitali Klitschko anunta ce suma a reusit fratele sau sa atraga pentru Ucraina de cand a izbucnit razboiul El nu va spune niciodata
Vladimir Klitschko este în prima linie, dar sprijina efortul Ucrainei și prin atragerea de ajutoare financiare și materiale.
ADVERTISEMENT

Recent, după cum ați putut afla din FANATIK, Vladimir Klitschko a părăsit teatrul de război din Ucraina. Însă doar temporar, pentru a face parte dintr-o delegație care s-a deplasat în Germania.

Vitali dezvăluie atuul fratelui său Vladimir Klitschko: ”capacitatea de a deschide aproape orice ușă”

În Germania au fost planificate întâlniri cu oficialii germani.  ”Pentru a beneficia de mai mult sprijin politic, economic, umanitar și militar în Ucraina”, a precizat Vitali Klitschko. Cel care, reamintim, este primarul Kievului.

ADVERTISEMENT

Fostul campion mondial de box a cerut Germaniei să-și intensifice sprijinul pentru Kiev pentru a ajuta la îndepărtarea invadatorilor ruși.

Vladimir Klitschko a spus că asistența germană va fi vitală pentru a pune capăt războiului. Deoarece este cea mai mare economie a continentului și reprezintă „nucleul Europei”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko)


”Ucrainenii sunt mai puternici din punctul de vedere al voinței, decât din cel al armamentului. Pentru a ne opri, trebuie să ne omoare. Dar, totul are o limită. Vreau ca aliații noștri să pună stop acestui război!

Germania este inima Europei! Vreau ca Germania să susțină pacea pentru care luptăm”, a spus Vladimir, potrivit thenationalnews.com, care citează Bild.

ADVERTISEMENT

Și Vitali Klitschko a dezvăluit, pentru sport.ua, faptul că sprijinul pe care îl oferă Vladimir este imens. Și nu se rezumă doar la faptul că se implică, alături de forțele armate, în apărarea capitalei Ucrainei.

”Este bine că îl am pe Vladimir lângă mine. A muncit mult. Având autoritate și capacitatea de a deschide aproape orice ușă – atât în marile afaceri, cât și în politică – , ca persoană publică care este cunoscută în întreaga lume, ajută foarte mult.

ADVERTISEMENT

Volodya nu va spune niciodată acest lucru, dar o pot spune eu în locul fratelui meu: sute de milioane de euro au fost strânși datorită lui, sute de mii de tone de ajutor umanitar au venit în Ucraina”, a spus Vitali Klitschko într-un interviu cu Dmitri Gordon.

 

ADVERTISEMENT