Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vivi Răchită a „tradus” ce înseamnă Elias Charalambous, adică EC. „Eu așa cred”

Elias Charalambous este din nou sub presiune după FCSB - U Cluj 2-2. Cipriotul a fost ironizat de Vivi Răchită.
03.10.2023 | 13:20
Vivi Rachita a tradus ce inseamna Elias Charalambous adica EC Eu asa cred
Vivi Răchită a găsit ce înseamnă Elias Charalambous, adică EC. „Eu așa cred”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită râde de Elias Charalambous. În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul fundaș i-a găsit o nouă poreclă tehnicianului cipriot.

Vivi Răchită i-a pus o nouă poreclă lui Elias Charalambous

FCSB s-a încurcat în etapa a 11-a din SuperLiga. Vicecampioana n-a făcut decât 2-2 pe Național Arena în compania lui „U” Cluj, deși a condus cu 1-0 și cu 2-1. Schimbările lui Gigi Becali i-au dat din nou peste cap pe roș-albaștri, motiv ca Elias Charalambous să redevină subiect de glume.

ADVERTISEMENT

„Sunt două cauze. Nu au un lider cum e Chiricheș în teren și nu au un jupân pe bancă. Din minutul 85 încolo, antrenorul de pe bancă trebuie să își pună amprenta. Dacă avea un antrenor pe bancă, cu sânge în instalație și cu toată fișa postului…

Mă uitam la Elias Charalambous, scria pe bluză E.C. (n.r. – inițialele antrenorului de la FCSB), cred că înseamnă ‘elev cuminte’”, a declarat Vivi Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Lui Djokovic nu îi plac lucrurile astea”

Lipsa unui antrenor cu personalitate afectează grav jucătorii, crede Bănel Nicoliță. Fostul jucător al roș-albaștrilor i-a drept exemplu pe Damjan Djokovic și Florinel Coman, al căror randament a scăzut din cauza lui Gigi Becali.

„Ceea ce văd eu și cred că nu mă înșel, nu e un lider la mijloc, care să comunice. Ei nu se mai duc în pressing. Se duc doar unul câte unul, nu se mai duc în grup. Se fac distanțe foarte mari între apărare, mijloc și atac.

ADVERTISEMENT

Eu cred că Djokovic e supărat. El a venit ca un titular, ca o vedetă. Ce al lui e al lui. Fotbalist foarte bun, peste medie. Dar, când a văzut că nu mai joacă, i-a dat Gigi nana, lui nu îi plac lucrurile astea.

Uite-l și pe Coman, care e Coman. Lasă-l, tată, în stânga, acolo e locul lui. L-a încercat de două ori în centru, nu e, nu dă randament”, a adăugat și Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Vivi Răchită a găsit ce înseamnă Elias Charalambous, adică EC. „Eu așa cred”

ADVERTISEMENT