Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 3 octombrie. Meciul FCSB – U Cluj, analizat „la sânge” de Horia Ivanovici și invitații săi

Marți, 3 octombrie, Horia Ivanovici și invitații Bănel Nicoliță, Andrei Vochin, Vivi Răchită sau Daniel Șendre vă invită la o analiză completă a meciului FCSB - U Cluj.
02.10.2023 | 21:35
Fanatik SuperLiga marti 3 octombrie Meciul FCSB  U Cluj analizat la sange de Horia Ivanovici si invitatii sai
Bănel Nicoliță, Andrei Vochin, Vivi Răchită și Daniel Șendre sunt invitații lui Horia Ivanovici la ediția de marți, 3 octombrie, a emisiunii Fanatik SuperLiga. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă e marți, e FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. De la ora 10:30, așa cum v-am obișnuit, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Haideți alături de noi să aflați cele mai tari și mai noi informații din sportul românesc, dar și să urmăriți o analiză completă a partidei FCSB – U Cluj, care închide etapa 11 din SuperLiga.

Fanatik SuperLiga, marți, 3 octombrie. Horia Ivanovici analizează „la sânge” meciul FCSB – U Cluj împreună cu invitații Bănel Nicoliță, Andrei Vochin, Vivi Răchită și Daniel Șendre

Săptămâna a început în forță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Din păcate, în emisiunea de luni, 2 octombrie, am aflat vestea șoc a condamnării lui Dănuț Lupu la închisoare cu executare, am intrat în direct cu el și i-am ascultat durerea, apoi am plâns împreună.

ADVERTISEMENT

După ce ne-am liniștit, am vorbit cu Gigi Becali, patronul FCSB, care ne-a dezvăluit secretele echipei pe care o conduce. Am aflat astfel la ce înțelegere uluitoare a ajuns cu Florinel Coman și care sunt condițiile ca acesta să câștige un salariu de un milion de euro la gruparea „roș-albastră”.

Iar spectacolul va continua și marți, 3 octombrie. Pentru că alături de Horia Ivanovici vor fi prezenți în studio invitați de prestigiu, care vor întoarce pe toate fețele meciul FCSB – U Cluj, ultimul al rundei cu numărul 11 din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, Andrei Vochin, Vivi Răchită și Daniel Șendre, nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare, vor face o analiză completă a meciului de luni seara de pe „Arena Națională”, dar nu vor ocoli nici alte subiecte fierbinți din fotbalul românesc.

În plus, vom avea și intervenții telefonice în direct cu alte personaje importante, așa că avem la dispoziție toate ingredientele necesare pentru un show de calitate, așa cum v-am obișnuit mereu.

ADVERTISEMENT

Deci, nu uitați! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata „Să facem show” împreună cu Horia Ivanovici și invitații săi la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Cum se poate vedea Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai importantă emisiune sportivă din România, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Dacă ați ratat-o, puteți viziona premiera în după amiaza aceleiași zile, de la 17:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik, acolo unde veți găsi separat și cele mai tari faze din emisiune.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Și pentru că e marți, mai avem o surpiză pentru voi. De la 13:30, imediat după FANATIK SUPERLIGA, vă invităm să urmăriți și emisiunea „Suflet de Rapidist”, moderată de Robert Niță și Lucian Ionescu. Va fi o ediție de colecție, cu un invitat special, care nu mai are nevoie de nicio prezentare: Dan Șucu, acționarul majoritar al formației giuleștene.

ADVERTISEMENT