Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vivi Răchită dezvăluie fața nevăzută a lui Mihai Rotaru: „Știe de toate!”

Vivi Răchită a făcut noi dezvăluiri despre Mihai Rotaru. Fața nevăzută a patronului Universității Craiova. Cât de priceput e la fotbal.
17.08.2023 | 10:04
Vivi Rachita dezvaluie fata nevazuta a lui Mihai Rotaru Stie de toate
Vivi Rotaru îl consideră pe Mihai Rotaru cel mai priceput patron din SuperLiga la fotbal. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre lucrurile mai puțin știute despre Mihai Rotaru, pe care îl consideră extrem de priceput la fotbal.

Vivi Răchită, portret spectaculos pentru Mihai Rotaru: „Un pasionat de fotbal incredibil!”

Vivi Răchită îl consideră pe omul de afaceri din Craiova unul dintre cei mai pricepuți oameni din fotbalul românesc: „Mihai e un pasionat de fotbal incredibil! Dacă vorbeam cu el de jucător de la liga a treia, de pe la Baia Mare și el îl știa?! ‘Păi îl știu pe-ăla bine!’. ‘De unde-l știi, mă, Mihaie?! Eeeh! Lasă, îl știu eu!’”.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist și-a adus aminte de un episod petrecut la un meci între Petrolul și Universitatea Craiova: „Știe de toate! Nu prea vorbește el. E înnebunit, ce pasionat! Am venit la Ploiești, era disperat, din lojă în lojă: ‘Zi, Vivi, cum facem?!’. ‘Stai, mă, Mihaie…’. ‘Nu, că e bine!’”.

Vivi Răchită a ținut să scoată din nou în evidență faptul că Mihai Rotaru a făcut totul pentru ca jucătorilor să nu le lipsească nimic: „Multă lume nu știe, dar Universitatea Craiova are printre cele mai bune condiții din SuperLiga! Are tot ceea ce trebuie la nivel de o echipă! Bucătari, cantonament, echipament…”.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită îi reproșează un singur lucru lui Mihai Rotaru: „Are o relație nefiresc de prietenoasă cu jucătorii”

Vivi Răchită e convins însă că Rotaru a greșit când le-a permis fotbaliștilor să se apropie de el„Singura pe care i-am și reproșat-o, e că are o relație nefiresc de prietenoasă cu jucătorii! Ți-am mai spus-o. S-a terminat meciul de la Ploiești, au câștigat acum 2-3 ani și l-au sunat jucătorii din vestiar: ‘Boss, ne dai prima?!’. 

Acest lucru l-a surprins pe Răchită, care nu a putut să se abțină și l-a întrebat: „’Băi, Mihai, de ce le răspunzi mâncați-aș gura ta! Te sună din vestiar să le dai prima?!’. ‘Nu, Vivi, că eu așa sunt!’. Eh, poate cu venirea lui Mitriță, fiind și fină-su, poate că au trecut și ceva ani peste el, poate înțelege lucrul ăsta, să lase antrenorul”.

ADVERTISEMENT

Odată cu venirea lui Laurențiu Reghecampf, Răchită crede însă că lucrurile s-au schimbat: „Eu cred că îl lasă acum mai mult Reghe. El ar trebui să oprească discuțiile sau interacțiunile directe cu Mihai Rotaru. Cocoloșirea asta a jucătorilor…”.

Laurențiu Reghecampf a pus piciorul în prag: „N-o să-l mai sune Ivan pe Rotaru la 2 noaptea!”

Horia Ivanovici a abordat de asemenea acest subiect și e convins că Reghe a pus piciorul în prag: „Păi a și oprit! Dacă ai văzut când a intrat la Fanatik pe Skype: ‘Eu cu Mihai, eu cu Mihai…’. Adică ceva de genul ‘Vezi că am altă relație cu domnul Rotaru și aflu imediat! Vorbiți cu mine, eu sunt baciul! Mai ușor cu prietenul meu Mihai!’. Deci n-o să-l mai sune Ivan pe Rotaru la 2 noaptea!”.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță garantează că „leii” nu mai îndrăznesc să îl sune pe Rotaru: „Jucători sunt foarte buni. Odată cu venirea lui Reghe clar au devenit favoriți la titlu și o echipă mult mai puternică. Sunt sigur că tot de acum încolo trece pe la Reghe! Nu o să se mai întâmple așa ceva să îl sune pe patron! 

Și la FCSB erau jucători care țineau legătura cu Gigi și le-a spus: ‘Tu, tu, tu, de azi încolo nu mai vreau! Poate unul avea o problemă. Orice problemă, vii, îmi spui, sun și încercăm să rezolvăm!’”. 

FANATIK SUPERLIGA e luni, marți și vineri LIVE, doar pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea va putea fi urmărită ulterior de toți fanii în premieră pe YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

ADVERTISEMENT