Life

Viviana Sposub a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani, înainte să devină cunoscută. Nu are legătură cu televiziunea

Viviana Sposub a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani, înainte să devină cunoscută. Prezentatoarea de la Kanal D nu a lucrat de la început în televiziune.
06.05.2022 | 19:42
Viviana Sposub a dezvaluit cum sia castigat primii bani inainte sa devina cunoscuta Nu are legatura cu televiziunea
Viviana Sposub a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani. Prezentatoarea matinalului de la Kanal D a vorbit, în cadrul unui podcast, despre începuturile sale în lumea televiziunii.

Viviana Sposub a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani

Tânăra de 24 de ani este originară din Botoșani și a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA București. Ulterior, vedeta a absolvit și cursurile Intact Media Academy.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a prezentat rubrica meteo în cadrul Observatorului de la Antena 1, acesta fiind primul ei job în televiziune. În 2019 a plecatdela Antena 1 și s-a mutat la Pro TV, unde a fost co-prezentatoare la Vorbește lumea.

De asemenea, a participat la Ferma în 2020, reality show-ul unde l-a cunoscut pe actualul ei iubit, George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. A plecat de la Pro TV la Kanal D, unde a participat la Bravo, ai stil! Celebrities, în 2021.

ADVERTISEMENT

În prezent, Viviana Sposub prezintă matinalul Dimineața cu noi de la Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase, însă primii bani nu i-a câștigat din televiziune. La Botoșani mai prezenta câte un eveniment sau mai cânta la nunți, muzica fiind prima ei pasiune.

Deși s-a angajat în televiziune din al doilea an de facultate, banii câștigați nu erau suficienți pentru a se întreține singură în București, așa că a mai fost ajutată de părinți.

ADVERTISEMENT

“Primii bani i-am câștigat în Botoșani. Încercam să mai prind câte un eveniment pe care să-l prezint pe bani sau mai cântam la o nuntă.

Din anul 2 de facultate m-am angajat în televiziune, dar nu eram plătită îndeajuns de bine încât să mă întrețin singură în București.

ADVERTISEMENT

Părinții m-au ajutat o perioadă, iar perioada aia m-a ajutat să obțin un loc de muncă mai bine plătit.”, a dezvăluit Viviana Sposub în cadrul podcast-ului La fix cu Fere.

Viviana Sposub este pasionată de muzică

Viviana Sposub a urmat liceul de artă în orașul natal și mergea la concursuri de muzică. Deși nu provine dintr-o familie înstărită, părinții i-au oferit resurse pentru a-și împlini visul de a cânta.

“Am făcut liceul de artă la Botoșani. Evident că mergeam și la concursuri de muzică. Am fost la foarte multe.

Era un efort destul de mare pentru părinți. Financiar, pentru că nu vin dintr-o familie cu foarte mulți bani. Toate resursele noastre se duceau către visul meu de a cânta.”, a povestit prezentatoarea TV în cadrul emisiunii Duet cu Alexandra.

Mama vedetei a fost cea care a susținut-o să-și urmeze visul de a deveni cântăreață, în timp ce tatăl ei își dorea să urmeze o altă facultate și nu Conservatorul. Acesta a fost foarte fericit atunci când Viviana Sposub a ales să urmeze Facultatea de Relații Publice.

ADVERTISEMENT