Life

Viviana Sposub de la Ferma, în pat cu unul dintre concurenți: „E puțin înfierbântat”. Scene inedite la PRO TV

22.09.2020 | 15:35
Viviana Sposub de la Ferma in pat cu unul dintre concurenti E putin infierbantat Scene inedite la PRO TV
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub de la Ferma vedetelor pare să se fi reorientat după tatonările pe care le-a văzut o țară întreagă dintre ea și actorul George Burcea.

Viviana Sposub, în pat cu Paul Diaconescu, la Ferma

În noul episod al reality-show-ului de la PRO TV vor avea loc o serie de răsturnări de situație. În ediția de astăzi, 22 septembrie, conflictele dintre orășeni și săteni vor continua, ba chiar vor atinge cote nemaiîntâlnite în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Printre protagonistele ediției de marți se numără Viviana Sposub, care pare din ce în ce mai apropiată de Paul Diaconescu.

După încercarea de a forma un cuplu cu Elena Chiriac, Paul și-a mutat atenția către o altă fată din concurs, nimeni alta decât fosta asistentă a lui Cătălin Măruță, Vivi.

ADVERTISEMENT

Aceasta ajunge în pat cu Diaconescu, fără să se întâmple ceea ce își imaginează mulți, dar chiar și așa, potrivit propriilor ei declarații, tensiunea sexuală se va face simțită.

George Burcea, șeful fermei

„Paul e puțin înfierbintat de la abstinență. Nu sunt obișnuită să împărtășesc totul cu un bărbat”, declară Sposub.

ADVERTISEMENT

De altfel, Viviana nu este singura concurentă care va trebui să împartă totul cu un alt coleg. Aceasta va fi noua provocare a fermierilor, lansată chiar de prezentatoarea Mihaela Rădulescu.

Fiecare concurent va trebui să fie legat de altcineva, cu care să petreacă majoritatea timpului. Nu doar că noile cupluri vor dormi împreună, dar vor fi nevoite să plece inclusiv la baie împreună.

ADVERTISEMENT

Totodată, concurenții vor avea un nou fermier șef în persoana lui George Burcea, în urma eliminării prea devreme a umoristei Anisia Gafton de săptămâna trecută. Actorul se va lovi de anumite ironii în special din partea unora dintre băieți, care abia așteaptă să îl vadă în rolul de decident.

Emisiunea din 22 septembrie se anunță, așadar, una de-a dreptul incendiară. Ferma vedetelor este difuzată în fiecare marți și joi de la ora 21:30, iar miercurea de la 22:30, la PRO TV.

 

ADVERTISEMENT