Life

Viviana Sposub este pregătită să ia pauză de la matinal. Unde vrea să plece în vacanță bruneta

Viviana Sposub (24 de ani) este la cârma matinalului Dimineața cu noi din 14 martie 2022, dar deja spune că resimte oboseala acumulată până în momentul de față.
12.06.2022 | 16:37
Viviana Sposub este pregatita sa ia pauza de la matinal Unde vrea sa plece in vacanta bruneta
Viviana Sposus, dispusă să se oprească din muncă. Unde vrea să plece în vacanță bruneta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă este pregătită să ia o pauză de la show, dezvăluind unde vrea să plece în vacanță. Vedeta de la Kanal D adoră o locație în care nu a mai ajuns de mai bine de doi ani și unde speră să meargă vara asta.

Viviana Sposub, obosită de munca de la matinal. Vrea să plece în concediu

Viviana Sposub este cu gândul la vacanța de vara aceasta, chiar dacă este prezentă pe micile ecrane de luni până vineri. Fosta concurentă de la Ferma. Orășeni vs. Săteni recunoaște că abia așteaptă să ia o pauză.

ADVERTISEMENT

Iubita actorului George Burcea simte nevoia să se odihnească, asta pentru că se trezește în fiecare dimineață foarte devreme. Speră să plece în Grecia cu partenerul de viață cu care formează un cuplu de circa 2 ani.

„Am îmbătrânit drept să spun pentru că resimt oboseala și faptul că mă trezesc în fiecare dimineață foarte devreme, nu îmi mai permite să mă distrez până în zori, așa cum poate o făceam în timpul facultății.

ADVERTISEMENT

Pot să zic că sunt genul de om care se pliază foarte bine pe orice situație, așa că dacă e de distracție mă distrez până nu mai pot și dacă e de stat acasă, îmi face o mare plăcere să îmi petrec timpul cu familia și cu iubitul meu.

Vara asta muncim pentru matinal, dar vom avea și o vacanță scurtă, pe care mi-aș dori din tot sufletul să o petrec în Grecia.

ADVERTISEMENT

E locul meu preferat în care nu am mai ajuns de dinainte de pandemie și sper din suflet că după atât de multă muncă să mă pot și eu relaxa pe o plajă”, a mărturisit Viviana Sposub pentru wowbiz.ro.

Viviana Sposub, pe sticlă în fiecare dimineață

Frumoasa brunetă moderează matinalul de la Kanal D din luna martie, alături de Bursucu și comediantul George Tănase. Cei trei fac o echipă foarte bună și îi distrează în fiecare dimineață pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Dimineața cu noi iubește ceea ce face și a primit cu brațele deschise proiectul după ce a ajuns până în marea finală de la Bravo, ai stil! Celebrities. A pierdut trofeul în fața lui Rux Opulența, cu care în trecut a fost prietenă.

ADVERTISEMENT