Life

Viviana Sposub, mesaj oficial după despărţirea de George Burcea: „Iubesc”

Viviana Sposub a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a postat un mesaj cu subînțeles. La cine face referire bruneta?
05.08.2023 | 21:01
Viviana Sposub mesaj oficial dupa despartirea de George Burcea Iubesc
Viviana Sposub a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a postat un mesaj cu subînțeles / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Despărțirea cuplului George Burcea și Viviana Sposub a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi erau împreună de trei ani și aveau o relație stabilă. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca povestea lor să ajungă la final.

Viviana Sposub a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a postat un mesaj cu subînțeles

Cei doi nu au dezvăluit până acum motivele separării și și-a văzut fiecare, de drumul lui. Au continuat să fie la fel de activi pe rețelele de socializare și să-ți țină fanii la curent cu ce întâmplă în viețile lor. De data aceasta separat, nu împreună.

ADVERTISEMENT

Asta a făcut recent și Viviana care a postat în mediul online un filmuleț la sală, arătându-le urmăritorilor săi cât este preocupată de aspectul fizic. Plină de energie și cu un zâmbet larg pe chip, fosta prezentatoare TV a făcut și o dezvăluire. Și anume că „iubește”.

„Iubesc să vin la sală! Cât sunt aici nu mă mai gândesc la nicio problemă și mă concentrez doar pe exerciții”, a scris vedeta în descrierea filmulețului postat.

ADVERTISEMENT

Preocupată dintotdeauna de felul în care arată, se pare că Viviana a decis să acorde și mai multă atenție aspectului său fizic și să fructifice timpul liber pe care îl are. Până nu demult, aceasta era în permanență alături de George Burcea și tot ce făceau, făceau împreună.

Ba chiar, cei doi au petrecut luni bune în America acolo unde Viviana a decis să îl însoțească pe George. Fosta prezentatoare și-a pus pe pauză viața din România și s-a mutat în Statele Unite pentru a-i fi alături partenerului său de viață, implicat atunci în proiecte cinematografice.

ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit, de fapt, Viviana și George Burcea

Și pe cât de roz părea viața lor în America, lucrurile n-au mai stat la fel, la  întorcerea în țară. Potrivit informațiilor obținute de Cancan, relația lor a început să scârțâie la scurt timp după revenirea în România.

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbiz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi, potrivit Cancan.

 

 

 

ADVERTISEMENT