Life

Viviana Sposub se plânge de competiția Bravo, ai stil, deși abia a intrat: „Nu mai pot”

Viviana Sposub a început să se plângă de competiția Bravo, ai stil Celebrities la nici o săptămână de când a devenit concurentă.
22.09.2021 | 11:43
Viviana Sposub se plange de competitia Bravo ai stil desi abia a intrat Nu mai pot
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub se plânge că nu mai poate face față competiției Bravo, ai stil, deși a devenit concurentă de doar o săptămână.

Fosta asistentă de televiziune le-a spus fanilor de pe Instagram că nu se aștepta ca show-ul de la Kanal D să fie atât de dificil.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că este mai mereu obosită, concursul de modă o ține în priză și încearcă să îi facă față. Pe lângă orele de filmare pentru emisiune, în ultimele zile Viviana a fost extrem de activă în ultima vreme. A participat la o serie de evenimente din Capitală.

Viviana Sposub, epuizată după doar o săptămână la Bravo, ai stil

Pe lângă munca pe care o depune pentru a prezenta ținute impecabile în fața celor trei jurați, iubita lui George Burcea a acordat o serie de interviuri și a participat la mai multe evenimente, printre care Saga Festival, iar toate acestea au epuizat-o.

ADVERTISEMENT

„Sunt entuziasmată, dar foarte, foarte obosită. Sunt extenuată. Chiar astăzi am avut filmări. Mai devreme am ajuns, după cum puteți observa. Și voiam să vă mulțumesc pentru mesajele frumoase, mesajele de încurajare pe care mi le-ați trimis”, a spus Viviana pe Instastory.

„Competiția e una, măă, grea. Mega-grea. Deci nu mă așteptam. E dificil. Vă las că nu mai pot! Mă duc efectiv să mă culc. Mor!”, s-a plâns concurenta de la Bravo, ai stil comunității ei de fani.

ADVERTISEMENT

Celebră după participarea la Ferma vedetelor, unde s-a cuplat cu George Burcea

Viviana Sposub este unul dintre numele la care nimeni nu se aștepta pentru noul sezon al concursului de modă cu vedete. Fosta membră a echipei Vorbește lumea de la PRO TV a înlocuit-o pe Olga Verbițchi. Artista a fost descalificată după doar trei zile pentru că a încălcat în repetate rânduri regulamentul.

Viviana se bucură de sprijin destul de mare în acest concurs. Popularitatea ei în urma participării la Ferma vedetelor, acolo unde s-a cuplat cu fostul soț al Andreei Bălan, i-a adus peste 160.000 de urmăritori pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ca multe alte vedete din România, și Viviana câștigă bani frumoși din promovarea anumitor produse pe rețelele de socializare. În una din ultimele postări, bruneta face reclamă la un detergent de spălat haine.

Viviana se luptă în competiție cu alte faimoase precum Anda Adam, Ioana Filimon, Ruxi Opulenta, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță sau Nicoleta Nucă.

 

ADVERTISEMENT