ADVERTISEMENT
Life

Viviana Sposub și George Burcea, cel mai nou cuplu din showbiz? S-au sărutat pasional în văzul tuturor

Autor: Madalina Moraru | 07.09.2020 | 15:25
Viviana Sposub și George Burcea, cel mai nou cuplu din showbiz? S-au sărutat pasional în văzul tuturor
Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu

Viviana Sposub și George Burcea i-au impresionat pe fani printr-un gest total neașteptat. Ambii concurenți în sezonul actual din Ferma Vedetelor, ei le-au oferit celor din public o priveliște cu totul rară.

ADVERTISEMENT

Sezonul din 2020 al emisiunii Ferma Vedetelor va debuta începând de marți, pe 8 septembrie 2020. Ediția curentă se anunță deja a fi una cât se poate de incendiară. Asta deoarece există deja anumite controverse, după ce a fost lansat un filmuleț de promo pentru show-ul de la PRO TV.

Emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu se lansează peste o zi, dar fanii deja sunt în alertă legat de cel mai nou cuplu din showbiz. Pe lista participanților din acest an se numără și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Totodată, alături de acesta, printre vedete se mai regăsește și Viviana Sposub, asistenta de la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea formează cel mai nou cuplu de vedete? Sărut pasional la Ferma Vedetelor

Debutul pentru Ferma Vedetelor va fi pe 8 septembrie 2020, iar la cârma show-ului din care fac parte nume grele se va afla nimeni alta decât Mihaela Rădulescu.

Telespectatorii au fost puși pe jar când au urmărit imaginile înainte de lansarea oficială. Sărutul dintre George Burcea și Viviana Sposub ar putea fi unul ce prevestește o nouă relație. Însă, nu se știe dacă totul face parte dintr-o provocare, sau lucrurile vor lua o nouă întorsătură.

ADVERTISEMENT

Sărutul pasional prezentat în momentele de publicitate au stârnit o reală curiozitate și cel mai probabil va putea fi urmărit și în prima ediție din Ferma Vedetelor din 2020.

“Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protectie pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama că m-a nascut și a avut grijă de mine, pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit.

ADVERTISEMENT

Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire. După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”, susținea George Burcea, într-un interviu acordat pentru revista Unica.

Viviana Sposub și George Burcea, cel mai nou cuplu din showbiz S-au sărutat pasional în văzul tuturor
Viviana Sposub și George Burcea ar putea forma unul dintre cele mai neașteptate cupluri de vedete

Fanii nu exclud absolut deloc posibilitatea ca George Burcea și Viviana Sposub să formeze un cuplu, după ce au apărut când se sărută la Ferma Vedetelor. Nu ar fi nici primul cuplu de acest fel. Într-o ediție din anii precedenți, și Brigitte Sfăt s-a a îndrăgostit de Florin Pastramă. Ulterior aceștia s-au și căsătorit.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!