Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vlad Chiricheș, noul antrenor secund de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul: „I-am zis să rămână și din vară”

Vlad Chiricheş va fi noul antrenor secund de la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că îi va propune fundaşului să rămână şi din vară la club.
12.02.2024 | 12:00
Vlad Chiriches noul antrenor secund de la FCSB Gigi Becali a facut anuntul Iam zis sa ramana si din vara
Vlad Chiricheș, noul antrenor secund de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul: „I-am zis să rămână și din vară”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş a revenit vara trecută la FCSB, după 10 ani. Fundaşul s-a accidentat în luna august cu UTA Arad şi este în continuare în recuperare, revenirea pe teren nefiind deocamdată programată.

Vlad Chiricheș, noul antrenor secund de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGAVlad Chiricheş va rămâne din vară la club, atât ca jucător cât şi ca antrenor secund, fiind impresionat de caracterul fundaşului central:

ADVERTISEMENT

“I-am spus lui Chiricheş, dacă a fost caracter aşa frumos când spunea că nu vrea să i se plătească 40.000 de euro (n.r. pe perioada accidentării) ci doar 5000. El are 15-20 de milioane adunaţi. 

El mi-a spus: «Nea Gigi, m-ai luat de la Lignitul Oltenia şi am făcut zeci de milioane. Acum, ca să îţi iau banii, nu e frumos. Dacă e să joc, iau 40.000, dacă nu joc, 5000». Vezi ce caracter frumos? 

ADVERTISEMENT

“El e băiat strângăreţ, a făcut bani mulţi”

Şi i-am zis că va rămâne aici. El a spus că vrea să joace. O să fii jucător şi antrenor secund (n.r. din vară). Frumos caracter. El e băiat strângăreţ, a făcut bani mulţi. 

A avut şi 3 milioane pe an salariu. Şi atunci nu s-a mai uitat la bani, că eu l-am lansat pe el. Poate pleca el, dar dacă pleca de la Lignitul sau de la Rapid, nu pleca la fel ca de la Steaua sau de la Dinamo. 

ADVERTISEMENT

Avem şi noi o perlă şi vrem să o distrugem şi pe aia”, a spus Gigi Becali despre Vlad Chiricheş la FANATIK SUPERLIGA.

Vlad Chiricheş a fost vândut în 2013 de FCSB la Tottenham pentru 9 milioane de euro. Fundaşul român a avut o carieră de 10 ani în străinătate, evoluând o perioadă lungă şi în Serie A la Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

ADVERTISEMENT

Pe perioada accidentării, Vlad Chiricheş i-a transmis lui Gigi Becali că nu vrea să încaseze decât 5000 de euro din salariul lunar de 40.000. În continuare, fundaşul central este în recuperare.

Vlad Chiricheș, noul antrenor secund de la FCSB!

ADVERTISEMENT