Life

Vlad, fiul Simonei Gherghe, are probleme de sănătate. Declarația prezentatoarei de la Mireasa

Vlad, băiatul Simonei Gherghe, nevoit să ia tratament. Ce a dezvăluit vedeta postului de televiziune Antena 1 despre această situație.
16.11.2022 | 00:19
Vlad fiul Simonei Gherghe are probleme de sanatate Declaratia prezentatoarei de la Mireasa
Vlad, băiatul Simonei Gherghe, nevoit să ia un tratament. Ce a dezvăluit vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiul cunoscutei prezentatoare de la Mireasa are probleme de sănătate. Declarația frumoasei blondine vine după ce micuțul a mers la medic și a primit un diagnostic și automat un tratament pentru a se face bine.

Vlad, băiatul Simonei Gherghe, nevoit să ia un tratament. Ce a dezvăluit vedeta

Simona Gherghe le înțelege perfect pe mamele care stau nopți întregi alături de copiii lor bolnavi. În această situație este și ea acum, moderatoarea emisiunii matrimoniale fiind conștientă de virozele sezonului.

ADVERTISEMENT

Vlad Ioan, fiul vedetei de la Antena 1, se numără prin cei care s-au îmbolnăvit perioada aceasta. Băiețelul nu a avut nevoie de internare într-o unitate medicală din București pentru că se recuperează acasă, alături de părinți.

„Off, tare greu e când îl văd așa, cu tusea asta groaznică. Cu gândul la toate mamele care sunt alături de puii lor, cu viroza asta urâtă rău…

ADVERTISEMENT

Sunt pline spitalele! Să fiți sănătoși!”, a transmis Simona Gherghe pe InstaStory, alături de o imagine cu fiul său, Vlad Ioan.

Simona Gherghe, o mamă devotată pentru cei doi copii

Simona Gherghe este fără doar și poate o mamă devotată pentru cei doi copii: Ana Georgia și Vlad Ioan, care a venit pe lume în 5 mai 2019. Prezentatoarea de la Antena 1 este fericită și împlinită de când s-au născut micuții săi.

ADVERTISEMENT

Băiețelul topește inimile persoanelor care îl cunosc. Seducător, cu ochi mari și albaștri, fiul moderatoarei de la Mireasa, își uimește părinții în fiecare zi cu tandrețea și felul său de a fi.

Mai mult decât atât, după spusele blondinei micuțul este foarte generos cu sora sa mai mare, chiar dacă este încăpățânat, așa cum sunt toate persoanele născute în zodia Taur.

ADVERTISEMENT

„2019, ai fost atât de bun cu noi! Ni l-ai adus pe Vlad, ne-ai ținut sănătoși și împreună”, scria la un moment dat Simona Gherghe pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT