Life

Ce i-a cerut Vlad Gherman lui Gică Hagi după ce i-a sărutat fiica! Exclusiv

Vlad Gherman a vorbit despre cum a fost sărutul cu Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, cu care joacă în serialul „Lia” de la Antena 1.
13.11.2023 | 16:00
Ce ia cerut Vlad Gherman lui Gica Hagi dupa ce ia sarutat fiica Exclusiv
Vlad Gherman a vorbit despre sărutul cu Kira, fiica lui Gheorghe Hagi. Foto: Antena 1/ DigiSport/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a vorbit despre cum e să joace cu Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, în serialul „Lia”, difuzat de Antena 1, tânără cu care s-a și sărutat în film! În exclusivitate pentru FANATIK, actorul ne-a povestit că a avut o doleanță aparte de la Kira, un lucru pe care și l-a dorit foarte mult de la ”Regele” Gheorghe Hagi!

Vlad Gherman, despre sărutul cu Kira Hagi în serialul „Lia”

Orice scenă în care doi actori trebuie să se sărute ori să fie ceva mai intimi, mai ales în fața camerelor de luat vederi, provoacă destul de multă emoție. Pentru scenele în care a fost extrem de apropiat de Kira Hagi, Vlad Gherman nu a avut cine-știe-ce emoții! Asta pentru că a tratat totul cu mult profesionalism.

ADVERTISEMENT

Actorul a dezvăluit, pentru FANATIK, că abia acum realizează că a sărutat-o, de fapt, pe fata legendei fotbalului românesc. În telenovela de la Antena 1, Kira și Vlad sunt personajele Mira Bădescu și Andi, iar în viața reală cei doi se înțeleg la fel de bine, însă fără să se pupe așa cum prevede scenariul.

„E o parteneră care îți oferă în secvență tot”

„Nu am avut nicio emoție pentru scenele alea. Mai degrabă acum realizez după ce m-ai întrebat! Haha! Kira este o persoană atât de empatică și de zâmbitoare. Ar trebui să te îngrijoreze starea ei dacă nu o vezi zâmbind mai mult de 10 minute.

ADVERTISEMENT

E o parteneră care îți oferă în secvență tot. E super disciplinată și vine mereu pe set cu temele făcute. Alături de ea râd foarte mult”, a dezvăluit Vlad Gherman despre secvențele pasionale cu Kira Hagi, în exclusivitate pentru FANATIK.

FANATIK l-a întrebat ce fel de conversații poartă cu fata lui Gheorghe Hagi în spatele camerelor de luat vederi și dacă el a avut vreo curiozitate despre marele Gheorghe Hagi. Partenerul Oanei Moșneagu a avut chiar o cerere specială din partea patronului de la Farul Constanța, o dorință care i-a fost îndeplinită.

ADVERTISEMENT

Cadoul pe care Gheorghe Hagi i l-a făcut lui Gherman: „Pentru tatăl meu”

„Tot ce pot să spun este că am rugat-o pe Kira să îmi facă rost de la tatăl ei de un tricou semnat de el pentru tatăl meu. Într-o zi, pe set, a venit Kira cu tricoul într-o pungă. Mi l-a dat ca și cum mi-ar fi dat ceva secret ce nu trebuia fi văzut. Era de înțeles. Dacă observă toată echipa de filmare asta, probabil cu toții și-ar fi dorit să primească un asemenea tricou. Asta pot spune. În rest, sunt poveștile noastre”, ne-a mărturisit Vlad Gherman.

În continuare, Vlad Gherman ne-a vorbit și despre cum și-a proiectat, în mare, anul ce vine. Ne-a zis și care crede el că este cea mai mare calitate a sa ca actor, având în vedere că a fost distribuit și în serialul „Lia”, după ce a avut succes și în alte producții de la Antena 1. Pe scurt, Vlad a spus care sunt motivele pentru care trece sticla.

ADVERTISEMENT

Actorul se consideră extrem de norocos: „Sunt atâția mai talentați decât mine, dar care nu au șansa”

„2024 sună foarte bine. Sunt puține lucrurile pe care le pot confirma ca proiecte, dar sunt în discuții inclusiv pentru un film. Este visul meu să ajung să fac și film, dar la cât am manifestat asta în Univers, sunt absolut convins că va veni și asta în viitorul apropiat.

Cea mai mare calitate ca actor? Cred că sunt o persoană carismatică și sunt dedicat meseriei. Dacă vrei să fiu super-sincer, chiar dacă nu poți încadra asta ca o calitate, cred că sunt și foarte norocos.

În meseria noastră e nevoie și de noroc ca să ajungi acolo unde îți dorești. Sunt atâția actori care sunt mai talentați decât mine, dar care nu au șansa de a practica meseria asta niciodată. Asta e atât de trist… De asta le spun de fiecare dată celor care îmi zic că vor să devină actori că trebuie să se țină tare. În meseria asta ai nevoie și de un dram de noroc”, a mai povestit Vlad Gherman, pentru FANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT