Life

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit data nunții! Au ales și localul pentru eveniment

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit data nunții! Cei doi se vor căsători mai devreme decât s-ar fi așteptat mulți. Au ales și localul!
02.10.2023 | 14:44
Vlad Gherman si Oana Mosneagu au stabilit data nuntii Au ales si localul pentru eveniment
Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit data nunții! Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit data nunții! Cei doi îndrăgostiți au ales și localul unde va avea loc marele eveniment din viața lor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit data nunții!

Vlad Gherman și aleasa inimii sale au stabilit care va fi data nunții. Cei doi au stabilit deja când își vor unii destinele și este mai devreme decât s-ar fi așteptat mulți.

ADVERTISEMENT

Actorul și Oana moșneagu au ales și locația. Cei doi îndrăgostiți vor face nunta în iunie 2024, în una dintre primele zile de vară. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au văzut și locații pentru nuntă și s-au îndrăgostit de o locație tip seră.

„Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm (…) Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024”, au scris Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Detalii despre nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au stabilit și alte detalii ale nunții. Ei au vorbit despre invitați și au stabilit că nu vor o nuntă prea mare. Ei urmează să aibă circa 100 de invitați.

Oana Moșneagu a spus că se gândește constant la rochie de când a fost cerută de soție de Vlad Gherman. Totuși, până acum ea nu a găsit un model care să o cucerească complet.

ADVERTISEMENT

Actrița este într-o continuă căutare dar știe sigur că vrea o rochie confortabilă în care să poată dansa și să se distreze toată noaptea.

„Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant.

ADVERTISEMENT

Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena”, spunea Oana Moșneagu, la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
Tags: