News

Vlad Voiculescu, pus la zid de un deputat PNL: ”Ori ești solidar cu deciziile Guvernului, ori pleci”

24.03.2021 | 16:19
Vlad Voiculescu pus la zid de un deputat PNL Ori esti solidar cu deciziile Guvernului ori pleci
ADVERTISEMENT

Deputatul PNL Florin Roman îl pune la zid pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după ultimele declarații. Coleg de coaliție cu ministrul, liberalul îi cere acestuia să respecte deciziile Executivului sau să plece din funcție.

O voce cunoscută a liberalilor în ultimii ani, Roman îl acuză pe Voiculescu că ”a scăpat hățurile din mână în ceea ce privește gestionarea pandemiei și, în consecință, aruncă tot soiul de petarde”.

ADVERTISEMENT

Deputatul PNL mai susține că, după ce s-a certat cu medicii, primarii şi chiar cu premierul, Vlad Voiculescu acuză PNL că a măsluit datele pandemiei, lucru ”extrem de grav”.

Ministrul Vlad Voiculescu, atacat dur de un deputat PNL

Ministrul USR-PLUS din Guvernul condus de Florin Cîțu are tot mai mulți contestatari în coaliția de guvernare. Ultimul intrat pe listă: deputatul PNL, Florin Roman.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, acesta îl critică dur pe ministrul Sănătății, despre care spune că a scăpat situația de sub control și nu face altceva decât să distrugă tot ceea ce a făcut bine predecesorul său, Nelu Tătaru.

Roman îl acuză pe Vlad Voiculescu că nu-și face deloc treaba la minister și ”nu a călcat într-un spital decât atunci când s-a întâmplat tragedia incendiului de la Matei Balș”.

ADVERTISEMENT

”Domnul Vlad Voiculescu a scăpat hăţurile din mână în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei şi, în consecinţă, aruncă tot soiul de petarde…fumigene pentru a-şi acoperi incompetenţa

Mai nou, acuză PNL, după ce s-a certat cu medicii, cu primarii, cu primul ministru, că am fi măsluit datele privind pandemia COVID 19 în perioada alegerilor parlamentare. O acuzaţie extrem de gravă”, a scris, miercuri, pe Facebook, Florin Roman.

ADVERTISEMENT

Roman îl laudă pe colegul său liberal, fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, despre care spune că era un oficial care ”vorbea şi acţiona din teren, al cărui birou erau spitalele…strada”.

”Actualul ministru nu a călcat într-un spital decât atunci când s-a întâmplat tragedia cu incendiul de la “Matei Balş”. Ceea ce domnul Voiculescu prezintă ca fiind un lucru ascuns, era cunoscut de toată lumea: Nelu Tătaru carantina focarul pentru a scapa localitatea de carantină, iar strategia lui a dat rezultate.

I-a lăsat moştenire domnului Voiculescu o Românie care a gestionat excelent valurile 1 şi 2 ale pandemiei. În valul 3 avem ghinionul unui ministru al Sănătăţii foarte prezent pe reţelele de socializare, dar total absent în teren”, a mai scris deputatul liberal.

Roman, către Voiculescu: ”Ori ești solidar cu deciziile Guvernului, ori pleci”

În finalul postării sale din online, Roman are un mesaj extrem de puternic pentru Voiculescu, căruia îi cere să plece din Guvern dacă nu respectă deciziile luate de superiori.

”Ca ministru, mai ales al Sănătății, ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci. Ne-am saturat de circ ieftin și incompetență, a concluzionat deputatul PNL.

În această săptămână, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a scris pe pagina sa de Facebook, că afirmaţii politice de gen ”Nu am încredere în cifrele cazurilor de COVID-19” nu doar că nu ajută, dar sporesc îngrijorarea.

În replică, într-un comentariu la această postare, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a precizat că anul trecut, înainte de alegeri, din calculul incidenţei au fost eliminate focarele, iar din calculul incidenţei la 14 zile au fost ”pierdute” vreo două zile.

ADVERTISEMENT