Life

Vladimir Drăghia, decizie radicală. Actorul și-a mutat fiica de la grădiniță: “Am pierdut câteva zeci de mii de euro”

Vladimir Drăghia a luat o decizie radicală în privința fiicei sale, Zora. Actorul a decis să o mute pe micuță de la grădiniță. Care este motivul pentru care a făcut această alegere?
13.07.2022 | 14:12
Vladimir Draghia decizie radicala Actorul sia mutat fiica de la gradinita Am pierdut cateva zeci de mii de euro
Vladimir Drăghia a decis să o mute pe fiica lui de la grădiniță. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia a fost nevoit să ia o decizie radicală în privința Zorei, fiica lui și a lui Alice Cavaleru. Actorul a mutat-o pe micuță de la grădiniță.

Vladimir Drăghia, decizie radicală. De ce și-a mutat fiica de la grădiniță

Fostul concurent de la Exatlon România a vorbit despre fiica lui, pe care a retras-o de la grădiniță și a mutat-o la alta.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Vladimir Drăghia a făcut această alegere este o “taxă de Moș Crăciun” pe care cei de la grădiniță au cerut-o părinților pentru a le cumpăra cadouri copiilor.

Actorului nu i s-a părut normal să scoată bani în plus din buzunar, mai ales că era vorba despre o sumă destul de mare.

ADVERTISEMENT

În plus, Zora merge la o grădiniță privată, acolo unde oricum sunt taxe anuale, așa că Vladimir Drăghia nu a înțeles de ce părinților li s-au cerut bani pentru cadouri.

“Sper să nu mă surprindă azi (n.r. Zora), pentru că este prima zi în summer camp, am schimbat grădinița… Și am puține emoții.

ADVERTISEMENT

Am schimbat-o în primul rând pentru că este în vacanță, și apoi intră în clasa pregătitoare… Pot să vă zic.. pentru că la fosta grădiniță mi-au cerut ‘taxă de Moș Crăciun’!

Fiind o grădiniță privată… Deci pe lângă facturile aferente… I-am întrebat dacă glumesc. Și au zis că nu, că trebuie să le dea cadouri. Și le-am spus că dacă vor să le dea cadouri cer părinților bani?!

ADVERTISEMENT

Și din punctul acela am schimbat grădinița. Au pierdut câteva zeci de mii de euro pentru acea ‘taxă de Moș Crăciun’!”, a declarat Vladimir Drăghia pentru ciao.ro.

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice, vor deveni din nou părinți peste mai bine de o lună.

Din fericire, sarcina a mers bine până acum, doar că partenerei actorului i se face rău atunci când acesta conduce, iar ea se află în dreapta, după cum a precizat Vladimir Drăghia în cadrul aceluiași interviu.

Vladimir Drăghia face parte din distribuția serialului Clanul, de la Pro TV

Din toamnă, la Pro TV va începe serialul “Clanul”, din distribuția căruia face parte și Vladimir Drăghia. Actorul nu face parte dintre protagoniști și va avea un rol de polițist.

“Nu sunt unul dintre protagoniști. Este un rold e polițist. Sunt o forță a legii… încercăm să prindem băieții răi.”, a mai menționat actorul pentru aceeași sursă.

Vladimir Drăghia nu a dat foarte multe detalii despre serial pentru că încă nu știe ce va urma. Deocamdată a filmat destul de puțin, însă vor fi mai multe filmări în lunile iulie și august.

Recent, în presă a apărut o informație potrivit căreia Vladimir Drăghia ar urma să prezinte reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, filmat în Republica Dominicană.

Ulterior, FANATIK a aflat că la cârma emisiunii va rămâne Cabral, la fel ca în primul sezon, difuzat în 2015. La momentul respectiv, soțul Andreei Ibacka l-a avut pe Mihai Bobonete în calitate de coprezentator, care nu se va alătura și în sezonul doi.

În schimb, Cabral va avea o prezență feminină în această postură, dar deocamdată nu se știe despre cine este vorba.

ADVERTISEMENT
Tags: