News

Vladimir Putin ar avea zilele numărate. Există 3 scenarii pentru lichidarea lui, dar și numele înlocuitorului, conform serviciilor ucrainene

Seriviciile secrete ucrainene susțin că elitele din Rusia pun la cale înlăturarea lui Vladimir Putin, pentru a restabili legăturile economice cu țările occidentale.
20.03.2022 | 16:34
Vladimir Putin ar avea zilele numarate Exista 3 scenarii pentru lichidarea lui dar si numele inlocuitorului conform serviciilor ucrainene
Veste alarmantă pentru Vladimir Putin. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Serviciul de spionaj al armatei ucrainene a transmis că elitele de la Moscova ar pune la cale înlăturarea de la putere a lui Vladimir Putin. Motivul acestei acțiuni ar fi strict legat de reluarea legăturilor economice cu Occidentul, transmite Kyiv Independent pe twitter.

Seriviciile secrete ucrainene susțin că elitele ruse doresc să-l elimine pe Putin

Războiul din Ucraina a ajuns la ziua cu numărul 25. Sancțiunile economice impuse de țările din Occident au dus o stare de tensiune tot mai mare în Rusia.  Unii reprezentanți ai elitei politice și de afaceri consideră că eliminarea lui Vladimir Putin de la putere pentru a restabili legăturile economice cu țările occidentale, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Șeful FSB, Aleksandr Bortnikov, ar fi luat în calcul drept succesor al lui Putin, potrivit serviciului secret ucrainean, scrie Kyiv Independent pe Twitter.

Cum ar putea fi eliminat Putin de elitele din Rusia

Spionajul militar ucrainean susține că Bortnikov și alți reprezentanți ai elitei ruse iau în considerare diferite variante pentru a scăpa de actualul președinte al Rusiei.

ADVERTISEMENT

”În mediul de afaceri și elita politică rusă se formează un grup de persoane influențe care se opun Vladimir Putin.

Scopul lor este de a-l îndepărta de la putere cât mai curând posibil și de a restabili legăturile economice cu Occidentul, distruse în urma războiului din Ucraina”, se arată într-un mesaj scris duminică pe Facebook de Direcția de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării.

ADVERTISEMENT

Metodele prin care reprezentanți elitei din Rusia vor să scape de Putin sunt prin ”otrăvire, îmbolnăvire bruscă sau prin alt accident”, se mai arată în mesajul postat pe platforma de socializare.

Președintele Vladimir Putin continuă să susțină legitimitatea intervenției armate în Ucraina și insistă că Rusia își va atinge scopurile. Liderul de la Kremlin nu și-a schimbat nici discursul privind „demilitarizarea” și „denazificarea” Ucrainei.

ADVERTISEMENT