News

Vladimir Putin s-ar confrunta din nou cu probleme de sănătate: ”Crize de tuse și greață constantă”

Liderul rus, Vladimir Putin, s-ar confrunta din nou cu probleme de sănătate. Acesta ar avea, tot mai des, ”crize de tuse și greață constantă”, fapt care îngrijorează Kremlinul.
24.10.2022 | 19:34
Vladimir Putin sar confrunta din nou cu probleme de sanatate Crize de tuse si greata constanta
Noi probleme de sănătate pentru Putin? Liderul rus ar avea ”crize de tuse și greață constantă”. Sursa foto: kremlin.ro
ADVERTISEMENT

În plină invazie declanșată în Ucraina, Vladimir Putin ar avea o stare de sănătate nu tocmai perfectă. Presa internațională scrie din nou despre problemele medicale ale dictatorului rus.

Noi probleme de sănătate pentru Putin? Liderul rus ar avea ”crize de tuse și greață constantă”

În ultimele luni, după ce a ordonat ca trupele sale să intre în statul vecin, Vladimir Putin a intrat în centrul atenție internaționale.

ADVERTISEMENT

Orice mișcare și gest a președintelui de la Moscova a intrat sub lupa presei și a specialiștilor de pe Mapamond. Nu de puține ori s-a scris și s-a speculat despre diferitele afecțiuni ale liderului de la Kremlin.

Cele mai recente date vorbesc despre simptome pe care Putin le-ar fi prezentat înainte de ultima sa ieșire publică.

ADVERTISEMENT

Presa de stat rusă a prezentat, săptămâna trecută, imagini cu dictatorul rus aflat într-un poligon militar. Acesta a apărut trăgând cu o pușcă de lunetist.

Se pare că, imediat după această ieșire, Putin ar fi fost supus unui control medical. Persoane din cercul restrâns de putere de la Moscova afirmă că acesta suferă de crize de tuse, de greață constantă și de lipsa poftei de mâncare, notează Mirorr.co.uk.

ADVERTISEMENT

Date fiind aceste simptome, apropiații lui Putin se tem că starea acestuia va fi văzută de elitele din Rusia ca un ”semn de deteriorare puternic al sănătății”.

În plus, conform sursei citate, Vladimir Putin ar fi slăbit 8 kilograme în ultimele luni.

Vladimir Putin, criză de tuse și înainte de a anunța mobilizarea parțială

Pe 21 septembrie, de la Kremlin, Vladimir Putin anunța o mobilizare parțială în Rusia, în contextul unei contraofensive tot mai intense a ucrainenilor în zonele anexate ilegal.

ADVERTISEMENT

Decretul lui Putin trebuia anunțat cu o zi înainte. Presa internațională a scris, la acea dată, că liderul rus ar fi suferit o criză de tuse asociată cu dureri în piept, în seara zilei de 20 septembrie.

Mirror mai scrie că au fost chemați medicii la Kremlin, lucru care a dus la întârzierea ieșirii sale publice cu 13 ore.

ADVERTISEMENT