Sport

Vladimir Screciu trage din greu pentru EURO 2024! Imagini cu jucătorul Universității Craiova de la recuperare

Vladimir Screciu trage din greu pentru EURO 2024. Titularul Universității Craiova se recuperează într-o clinică privată din Finlanda, care colaborează și cu FC Barcelona sau PSG.
18.04.2024 | 21:40
Vladimir Screciu trage din greu pentru EURO 2024! Imagini cu titularul Universității Craiova de la recuperare. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Recidiva accidentării din derby-ul cu FC U Craiova 1948 l-ar putea costa prezența la EURO 2024 pe Vladimir Screciu. Internaționalul român speră să se recupereze cât mai repede la clinica de încredere a celor de la Barcelona și să joace în ultimele partide din play-off.

Vladimir Screciu, program spartan pentru EURO 2024! Imagini cu titularul Universității Craiova de la recuperare

Edi Iordănescu nu s-a bazat pe Vladimir Screciu la ultimele acțiuni ale „tricolorilor”, însă selecționerul speră să îl aibă la dispoziție pentru EURO 2024. Mijlocașul Universității Craiova a plecat de urgență la clinica Urheilu Mehilainen din Finlanda, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu trage tare să fie 100% apt pentru ultimele partide din play-off ale Universității Craiova. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce șanse are internaționalul român din Cetatea Băniei să prindă lotul pentru EURO 2024, după accidentarea suferită.

Lasse Lempainen îl supraveghează atent pe Vladimir Screciu, fiind unul dintre specialiștii care a lucrat cu vedete precum Ousmane Dembele, Malcom, Juan Cuadrado și Lo Celso. Clinica Urheilu Mehilainen din Finlanda colaborează cu formații de top din Europa precum Barcelona, PSG și AC Milan.

ADVERTISEMENT

„Vladimir Screciu continuă procesul de recuperare la una dintre cele mai importante clinici din Finlanda, care mai colaborează cu echipe de top precum Barcelona, PSG sau AC Milan.

Fotbalistul nostru este monitorizat în permanență de către doctorul Lasse Lempainen, specializat în tratamentele leziunilor musculare și ale tendonului lui Ahile. Ne vedem în curând acasă, Vladimir!”, se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, sfat pentru Mihai Rotaru: „Există posibilitatea să fie vândut”

Vladimir Screciu este printre cei mai importanți fotbaliști de la Universitatea Craiova, iar interesul cluburilor din străinătate ar putea crește în perioada următoare. Mijlocașul este titular în echipa națională a României, iar dacă se va recupera rapid sunt șanse mari să fie la EURO 2024.

Marius Șumudică are un sfat pentru Mihai Rotaru în privința mijlocașului de la Universitatea Craiova. Antrenorul spune că Vladimir Screciu ar trebui să fie folosit în mijlocul terenului, pentru a prinde un transfer important în străinătate.

ADVERTISEMENT

„Screciu joacă fundaș central la Universitatea Craiova, dar el poate să meargă la un Campionat European unde să evolueze ca mijlocaș defensiv. Există posibilitatea ca el să fie vândut după EURO. Mie mi se pare un lucru extrem de important.

La urma urmei, trebuie să îți vezi interesul. Dacă aș fi antrenor sau patron, aș face de așa natură încât să-l folosesc pe Screciu pe poziția pe care joacă la națională. Dacă ar juca număr 6 la club, nu ar aduce un plus?”, a declarat Marius Șumudică pentru digisport.ro

ADVERTISEMENT
2,70 este cota Betano pentru pronosticul „2 solist” la Sepsi - Universitatea Craiova