Sport

Marius Șumudică, mesaj pentru un patron din SuperLiga înainte de Euro 2024: „Există posibilitatea să fie vândut”

Marius Șumudică are un mesaj ferm pentru un patron din SuperLiga. Îl sfătuiește pe ce post să își folosească unul dintre jucători înainte de Euro 2024
29.03.2024 | 10:50
Marius Sumudica mesaj pentru un patron din SuperLiga inainte de Euro 2024 Exista posibilitatea sa fie vandut
Marius Șumudică, mesaj pentru un patron din SuperLiga înainte de Euro 2024: „Există posibilitatea să fie vândut”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică i-a transmis un mesaj patronului de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru. Liber de contract după despărțirea de Gaziantep, antrenorul în vârstă de 53 de ani a făcut o recomandare în privința lui Vladimir Screciu.

Marius Șumudică, mesaj pentru Mihai Rotaru. Ce sfat îi dă patronului de la Universitatea Craiova

Accidentat, Vladimir Screciu (24 de ani) a lipsit de la dubla amicală cu Irlanda de Nord și Columbia. Locul său a fost luat de Adrian Șut, dar fotbalistul Universității Craiova este cel care are șanse mai mari să meargă la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Screciu a fost unul dintre preferații lui Edi Iordănescu în preliminarii. Selecționarul l-a folosit pe mijlocaș la „închidere”, chiar dacă la echipa de club evoluează deseori pe postul de fundaș central.

„Screciu joacă fundaș central la Universitatea Craiova, dar el poate să meargă la un Campionat European unde să evolueze ca mijlocaș defensiv. Există posibilitatea ca el să fie vândut după EURO.

ADVERTISEMENT

Mie mi se pare un lucru extrem de important. La urma urmei, trebuie să îți vezi interesul. Dacă aș fi antrenor sau patron, aș face de așa natură încât să-l folosesc pe Screciu pe poziția pe care joacă la națională.

Dacă ar juca număr 6 la club, nu ar aduce un plus?”, a declarat Marius Șumudică, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Screciu se temea că nu ajunge la Euro 2024

Vladimir Screciu joacă din vara lui 2020 la Universitatea Craiova, acolo unde a revenit liber de contract după despărțirea de Genk. Înțelegerea sa cu oltenii expiră în iunie 2025 și este cotat de transfermarkt.com la 2.400.000 de euro.

„Îmi pare rău pentru Screciu. Era în vestiar supărat, dărâmat că va rata următoarele meciuri, inclusiv EURO.

ADVERTISEMENT

Spunea că are ruptură, că așa simte. Sper să nu fie nimic grav”, a fost mesajul lui Nicușor Bancu, după ce Screciu a ieșit accidentat din FC U Craiova – U Craiova 1-2.

  • 4 selecții are Vladimir Screciu la echipa de seniori a României
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Rapid