Sport

Vladimir Screciu, eforturi mari pentru Euro 2024! Merge la clinica de încredere a Barcelonei

Accidentat la Universitatea Craiova, Vladimir Screciu este gata de orice pentru EURO 2024. Internaționalul român va merge la clinica de încredere a celor de la Barcelona.
13.04.2024 | 20:45
Vladimir Screciu eforturi mari pentru Euro 2024 Merge la clinica de incredere a Barcelonei
Screciu, eforturi mari pentru EURO 2024! Merge la clinica de încredere a Barcelonei. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Vladimir Screciu din derby-ul FC U Craiova – Universitatea Craiova a recidivat, iar mijlocașul trage tare să prindă ultimele confruntări din play-off. FANATIK a aflat în exclusivitate că internaționalul român se va recupera la clinica de încredere a celor de la Barcelona.

Screciu, eforturi mari pentru EURO 2024! Internaționalul Universității Craiova se recuperează la clinica de încredere a Barcelonei

Mihai Rotaru a dezvăluit că Vladimir Screciu va lipsi între patru și șase săptămâni la Universitatea Craiova, după ce accidentarea din derby-ul cu FC U Craiova a recidivat. Mijlocașul „alb-albaștrilor” este așteptat să se întoarcă în teren la sfârșitul play-off-ului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce șanse are Vladimir Screciu să prindă lotul pentru EURO 2024. Edi Iordănescu are de gând să se bazeze pe serviciile lui, dacă va fi recuperat 100% și va juca în ultimele două confruntări din play-off.

„Doar cu Screciu avem ceva probleme. Probleme puţin mai complicate, el va sta între 4-6 săptămâni. Este o veste foarte proastă, atât pentru el, cât şi pentru Universitatea Craiova şi echipa naţională. Este vorba despre o recidivă la accidentare”, a spus Mihai Rotaru la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Claudiu Stamatescu s-a ocupat de recuperarea lui Vladimir Screciu, fiind atât medicul Universității Craiova, cât și cel al echipei naționalei al României. Totuși, internaționalul român va merge la o clinică din străinătate pentru a se pune pe picioare pentru EURO 2024.

Din informațiile FANATIK, Vladimir Screciu urmează să plece mâine la o clinică din Finlanda, mai exact la Urheilu Mehilainen, Turku. Staff-ul medical are ca obiectiv recuperarea mijlocașul Universității Craiova pentru ultimele confruntări din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Starurile Barcelonei și Vlad Chiricheș au apelat la aceeași clinică din Finlanda

Clinica din Finlanda este celebră în lumea sportului din Europa și chiar Barcelona a apelat la serviciile celor de la Urheilu Mehilainen. Ousmane Dembele, actual la PSG, s-a operat în Turku după o accidentare din 2021.

Vlad Chiricheș a suferit o ruptură musculară în tricoul celor de la FCSB, iar stoperul „roș-albaștrilor” s-a operat de urgență în Finlanda. Fostul căpitan al „tricolorilor” a ales aceeași clinică la care și Vladimir Screciu va merge duminică.

ADVERTISEMENT

Stoperul celor de la FCSB s-a recuperat rapid și chiar a intrat în primul „11” al lui Elias Charalambous începând cu partida de la Farul Constanța. Vlad Chiricheș are și speranțe să prindă un loc la EURO 2024, la fel ca și mijlocașul Universității Craiova.

Vladimir Screciu, accidentat în derby-ul FC U Craiova – Universitatea Craiova

Vladimir Screciu a ieșit accidentat în derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, iar verdictul medicilor l-a îngrijorat pe internaționalul român. Acesta a suferit o microleziune musculară, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Căpitanul Universității Craiova a dezvăluit că Vladimir Screciu a izbucnit în lacrimi după accidentare. Nici entuziasmul trăit lângă Peluza Nord nu au putut să alunge lacrimile din ochii internaționalului român.

„Îmi pare rău pentru Screciu. Era în vestiar supărat, dărâmat că va rata următoarele meciuri, inclusiv EURO. Spunea că are ruptură, că așa simte. Sper să nu fie nimic grav”, a dezvăluit Nicușor Bancu la sfârșitul confruntării.

ADVERTISEMENT
1,37 este cota Betano pentru pronosticul „șansă dublă: 12” la Sepsi - Universitatea Craiova