Life

Vlăduța Lupău, decizie neașteptată după ziua sa de naștere. Fanii au fost de-a dreptul surprinși

11.03.2021 | 09:32
Vladuta Lupau decizie neasteptata dupa ziua sa de nastere Fanii au fost dea dreptul surprinsi
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a luat o decizie neașteptată la numai câteva zile după ce a aniversat împlinirea a 30 de ani. Fanii cântăreței de muzică populară au fost de-a dreptul surprinși să afle marea veste. 

Solista este în culmea fericirii de când ultima sa piesă, „Bate vântul bate” a ajuns pe primul loc în topurile muzicale, dovadă că simte enorm nevoia să se relaxeze și mai ales, să călătorească din nou într-o locație cu foarte mult soare.

ADVERTISEMENT

Celebra interpretă a mărturisit că este gata să plece într-o destinație turistică unde să stea cât mai mult la plajă, Vlăduța Lupău arătându-le fanilor ce obiecte vestimentare și-a pus în bagaje pentru următoarea vacanță de vis.

Vlăduța Lupău are o nouă surpriză. Ce a pregătit vedeta

Vlăduța Lupău a ales foarte multe costume de baie și rochii, dovadă că este pregătită să zboare către o locație unde să se bronzeze, după ce în urmă cu mai puțin de o lună a vizitat zonele superbe din Maldive alături de soțul ei, Adi Rus.

ADVERTISEMENT

„Multe costume de baie avem și rochițe. O să le vedeți curând”, a spus cântăreața de muzică populară într-o filmare publicată pe InstaStory.

Vedeta nu a dorit să ofere detalii sau indicii despre destinația aleasă, însă un lucru este cert, va merge într-un loc mult mai cald decât țara noastră, unde să-și încarce bateriile după ce a muncit la ultima sa melodie.

ADVERTISEMENT

Cântăreața adoră să călătorească și să cunoască locuri noi, nefiind prima oară când alege destinații de lux. Îndrăgita artistă adoră să fie răsfățată și fericită, în timpul vacanțelor putând sta mai mult alături de partenerul ei de viață.

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt împreună de câțiva ani și așteaptă ca lucrurile să se liniștească în privința pandemiei pentru a face nunta mult visată, care a fost amânată din cauza bolii. Cei doi vor o petrecere la care să ia parte multă lume.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim.

Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mă distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a declarat vedeta la un moment dat.

ADVERTISEMENT