Life

Vlăduța Lupău, în culmea fericirii. Ultima sa melodie a ajuns pe primul loc

05.03.2021 | 23:49
Vladuta Lupau in culmea fericirii Ultima sa melodie a ajuns pe primul loc
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii și poate deschide sticla de șampanie după ce ultima sa piesă, intitulată „Bate vântul bate”, în colaborare cu Șușanu, a ajuns pe primul loc în topurile muzicale.

Melodia cântăreței de muzică de petrecere a fost ascultată în număr foarte mare de fani și a ajuns imediat la inimile celor care o apreciază și o iubesc pe artistă. Piesa are aproximativ 800.000 de vizualizări pe canalul de Youtube al manelistului și continuă să crească de la o oră la alta.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă demonstrează încă o dată că știe să bată record după record, în ultima perioadă toate melodiile sale fiind primite cu inima deschisă de fani. Vlăduța Lupău nu poate fi decât fericită peste măsură în această clipă a vieții ei.

Vlăduța Lupău, din nou pe locul 1. Cu ce piesă a ajuns în topurile muzicale

„Bate vântul bate❤️Recordul meu❗️ uitați-vă repede pe Yotube să vedeți pe ce loc e în top.? Sunteți minunați! A voastră Vlăduța vă iubeșteeeeeeee ❤️”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Super melodia”, „Versurile sunt minunate, linia melodică e super”, „Piele de găină”, „Foarte frumoasă”, „Cea mai frumoasă” sau „Minunată, perfectă”, sunt doar o parte din sutele de comentarii primite de artistă legat de piesă.

Cântăreața de muzică populară nu se oprește aici cu surprizele pentru fanii ei, mărturisind că pregătește ceva foarte interesant pentru ziua ei de naștere, care va avea loc peste numai câteva zile, luni, pe 8 martie 2021.

ADVERTISEMENT

Vedeta a realizat o ședință foto ca la carte pentru urmăritorii ei, cărora le-a mulțumit din tot sufletul și din toată inima pentru numărul mare de vizualizări de pe Youtube la noua sa melodie.

„Deci, nu cred, sunt locul 1… s-a terminat ședința… nu pot să cred că sunt locul 1. Gata, s-a terminat șmecheria, locul 1, locul 1.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a venit să cred că în așa scurt timp (26 de ore) am ajuns locul 1”, a spus cântăreața când a aflat că a urcat direct pe primul loc cu piesa „Bate vântul bate”.

ADVERTISEMENT