Life

Vlăduța Lupău le-a dat fanilor vestea cea mare. Va avea parte de un moment minunat în viața privată

Vlăduța Lupău are un anunț surpriză pentru toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.
04.10.2021 | 18:07
Vladuta Lupau lea dat fanilor vestea cea mare Va avea parte de un moment minunat in viata privata
ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă le-a dat fanilor vestea cea mare. În acest final de săptămână se anunță un eveniment major pentru vedetă, care a dat puțin din casă.

Solista de muzică populară se va bucura de un moment special în viața privată. Mai exact, Vlăduța Lupău a dezvăluit că va fi părinte spiritual.

ADVERTISEMENT

Nu este vorba de un botez, ci cântăreața va fi nașă de cununie, cu această ocazie specială fiind nevoită să caute o rochie pe măsură.

Vlăduța Lupău, veste pentru internauți. Ce le-a spus

Celebra cântăreață și-a achiziționat ținuta pentru eveniment, însă internauții mai au de așteptat până duminică, 9 octombrie 2021, când o pot vedea.

ADVERTISEMENT

„Săptămâna asta se anunță una super super plină și vreau să vă anunț că duminică o să fiu nașă, așa că am venit la București ca să-mi iau rochia pe care nu vreau să o arăt. 

Vreau să o vedeți abia duminică, mie îmi place mult și sper să o placă și fina. Și spun asta pentru că mireasa e mireasă la nunta ei. 

ADVERTISEMENT

Tortul miresei, pantofii, rochia… totul este al miresei așa că ea trebuie să fie cea mai fericită. Nici nu vreau să mă gândesc când o să fiu eu”, a spus Vlăduța Lupău pe InstaStory.

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că mireasa este una dintre verișoarele sale, chiar primară, ceea ce înseamnă că emoțiile sunt cu atât mai mari.

ADVERTISEMENT

Când se căsătorește religios Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău s-a căsătorit civil în toamna lui 2019, dar din păcate ceremonia religioasă a fost amânată, deși totul era bine pus la punct, din cauza pandemiei de coronavirus.

Frumoasa șatenă visează la o nuntă fabuloasă, unde să vină toată familia și toți prietenii, nicidecum doar o mână de oameni, de aceea nu a stabilit nicio altă dată.

În momentul de față artista nu știe când va ajunge la altar alături de partenerul ei de viață, fotbalistul Adrian Rus, cu care are o relație stabilă.

ADVERTISEMENT