Life

Vlăduța Lupău a dat vestea cea mare. Ce surpriză le pregătește fanilor pe 1 octombrie 2021

Vlăduța Lupău nu a devenit încă mămică, dar a declarat în repetate rânduri că își dorește foarte mult un copil. Deocamdată, artista s-a gândit să le facă mămicilor, dar și celor mici o surpriză pe cinste.
22.09.2021 | 19:11
Vladuta Lupau a dat vestea cea mare Ce surpriza le pregateste fanilor pe 1 octombrie 2021
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară. Acesta a declarat în repetate rânduri că abia așteaptă să devină mămică.

Artista s-a gândit să le facă o surpriză fanilor ei. Acesta a făcut un sondaj printre mămicile care o urmăresc întrebându-le dacă își adorm copilașii cu ajutorul melodiilor ei.

ADVERTISEMENT

În plus, Vlăduța Lupău a anunțat că pe data de 1 octombrie 2021 toți, dar mai ales cei mici, vor avea parte de o mare surpriză.

Vlăduța Lupău a dat vestea cea mare. Ce surpriză le pregătește fanilor pe 1 octombrie 2021

Vlăduța Lupău iubește foarte mult copiii, chiar dacă nu este încă mămică. Cântăreața de muzică populară a declarat în mai multe rânduri că ea și soțul ei își doresc o familie numeroasă.

ADVERTISEMENT

Pentru că îi îndrăgește atât de mult pe cei mici, artista a decis să le facă o surpriză. Vlăduța Lupău a făcut un sondaj pe contul său de socializare în care a întrebat dacă există mulți copii care îi ascultă piesele. Răspunsurile au început să vină imediat de la sute de fani. Astfel, artista a anunțat că pe 1 octombrie toți micuții care o urmăresc, dar și mămicile vor avea parte de o surpriză.

“Am făcut un sondaj dacă mă urmăresc copii, sau mămicile, am foarte multe mămici aici. Surpriza mea va veni pe 1 octombrie pentru toți piticii.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți mi-ați spus că îi adormiți pe piesele mele, că sunt mai faine decât desenele”, a spus artista pe Instastory. 

Vlăduța Lupău, pregătită să devină mămică

Cântăreața de muzică populară adoră copiii, dar a fost o vreme în care se temea să devină mămică. Nu știa dacă se poate descurca. Acum, aceasta spune că și-a dat seama cu nu are de ce să fie speriată și așteaptă cu nerăbdare să aibă un copil.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să devin mamă, sigur că da, însă când o vrea Dumnezeu. Până atunci, mă bucur de nepoți. Am o nepoțică, care îmi este și finuță, se numește tot Vlăduța Lupău, este fetița fratelui meu. 

Este ca și copilul meu, doar că nu ne întâlnim prea des”, a declarat artista în emisiunea La Măruţă.

Vlăduța Lupău s-a căsătorit cu fotbalistul Adrian Rus în anul 2019. Frumoasa artistă fusese cerută în căsătorie cu aproape un an în urmă. Cei doi au decis ca nunta să aibă loc în mare secret.

ADVERTISEMENT