Life

Vlăduţa Lupău şi-a uimit fanii cu un mesaj surprinzător. Ce a postat cântăreaţa de muzică populară pe o reţea socială

24.05.2020 | 12:35
Vladuta Lupau sia uimit fanii cu un mesaj surprinzator Ce a postat cantareata de muzica populara pe o retea sociala
Vlăduța Lupău nu încetează să-și surprindă fanii de pe rețelele de socializare. Sursa foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Face ce face și reușește să-și surprindă cei peste 400 de mii de fani care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Vlăduța Lupău a profitat din plin de relaxarea măsurilor de distanțare socială pentru a face o scurtă plimbare alături de soțul său, tânărul portar al echipei de fotbal CFR Cluj, Adrian Rus. Nu de alta, dar izolarea începuse deja să-și spună cuvântul.

Vlăduța Lupău, prima ieșire în oraș după izolare. S-a pozat alături de soțul său

Am uitat cum e să ieși în oraș, sincer 😅 ❤️”, a scris frumoasa interpretă de muzică populară în dreptul fotografiei postate recent pe contul său de Facebook. Cum era de așteptat, imaginea a stârnit nenumărate like-uri și comentarii din partea internauților.

ADVERTISEMENT
Interpreta de muzică populară a profitat de relaxarea restricțiilor pentru o scurtă ieșire în oraș. Sursa foto: Facebook
Interpreta de muzică populară a profitat de relaxarea restricțiilor pentru o scurtă ieșire în oraș. Sursa foto: Facebook

Daaa, te simți de parcă ai face o călătorie în altă țară. Vă pup ❣️”, „Sunteți foarte frumoși! Multă sănătate si fericire va doresc! Calde salutari de la Sibiu!”, „Și noi am trecut prin asta , si am ajuns la capat cu bine .. va doresc sa treceți perioada asta cat mai usor”, sau „Asta nu-i o problemă! Îți aduci tu aminte! 😀Numa de cântat sa nu uiți, doamne ferește! 😀🍀🌹💕 Sinteti cei mai frumoși impreuna!”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de aceștia”.

Scandal monstru cu fina sa, Georgiana Lobonț

Dacă până nu demult erau cele mai bune prietene, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț au ajuns acum la cuțite. Deși nu sunt doar colege de breaslă, ci și nașă și fină, cele două soliste de muzică populară și-au aruncat vorbe grele în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Vă vine sau nu să credeți, totul a plecat de la melodia pe care amândouă obișnuiesc să o cânte în timpul recitalurilor. Sătulă să fie luată peste picior pe motiv că o copiază de fiecare dată, Georgiana Lobonț a lansat o serie de atacuri dure la adresa nașei sale, afirmând chiar că regretă relația de rudenie dintre ele.

Să îi ascultați colajul. Este superb! Îmi pare rău că nu l-am ascultat deloc, că altfel nu cântam prima piesă tot ca ea, să creadă că o copiez, cum a crezut mereu despre mine.

ADVERTISEMENT

Și cu asta îți spun, draga mea, îmi pare rău că nașa copiilor mei ești tu. Nu îmi doream o astfel de nașă, care să fie de treabă doar la botez.

Îmi pare rău dacă am deranjat, dar sincer nu mă calcă nimeni în picioare. Deocamdată știu cine sunt și de unde am plecat. Asta e viața. Te aștepți la rău cel mai puțin de la oamenii pe care îi consideri parte din familia ta”, a scris aceasta pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Prietenia mea cu Vlăduța s-a stins. Tu aveai datoria morală de nașă a copiilor mei să păstrezi o relație normală cu noi, așa cum ne-am dorit de la început. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar nu mai suport să văd așa ceva, mi-ai demonstrat multe”, a mai spus solista de muzică populară.

ADVERTISEMENT