Life

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt în culmea fericirii. Anunțul neașteptat făcut de celebra artistă

Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc momente de vis de când au devenit părinți. Totul se întâmplă foarte repede în cazul lor, iar micuțul Iair nu încetează să îi uimească.
02.11.2022 | 20:54
Vladuta Lupau si Adi Rus sunt in culmea fericirii Anuntul neasteptat facut de celebra artista
Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt îl culmea fericirii. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pentru Vlăduța Lupău și Adi Rus, experiența cu Iair este cu adevărat unică. Băiețelul este primul lor copil și nu e de mirare că fiecare gest al său îi amuză pe cinste pe părinții săi.

Vlăduța Lupău, moment emoționant alături de fiul ei, Iair

Vlăduța Lupău a devenit mamă de curând. Botezul a avut și el loc în urmă cu doar câteva săptămâni, iar cântăreața și Adi Rus continuă să fie uimiți de modul în care evoluează relația lor cu cel mic.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a aflat că este însărcinată, Vlăduța Lupău a fost extrem de fericită, însă nu credea că viața cu cel mic va fi una atât de frumoasă.

Recent, vedeta a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram o experiență inedită. Fiul săi, Iair, a râs pentru prima dată, în hohote, iar cântăreața și Adi Rus au fost de-a dreptul surprinși.

ADVERTISEMENT

”Vreau să vă zic o chestie. Aseară a râs pentru prima dată în hohote, a făcut așa: hahaha, hahaha, hahaha. A fost atât de tare. E atât de tare când îl auzi pentru prima dată că râde în hohote.

Mă uitam cu Adi și am zis: doamne, nu cred, ce tare și ce fain e sentimentul”, a mărturisit vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău își dorește să devină mamă din nou

Deși este conștientă că poate pe mulți nu i-ar interesa acest lucru, Vlăduța Lupău știe că pentru ea ce s-a întâmplat a fost un moment cât se poate de important, motiv pentru care a decis să îl salveze și pe contul său de socializare.

”Nu vă interesează, mă rog, dar am zis să o las aici, pe Instagram, că băiețelul meu a râs pentru prima dată, ieri, în hohote. Sunt fericită!”, a mai spus Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT

Deși este proaspăt mămică însă, cântăreața are planuri mari în continuare. Vlăduța Lupău povestea la un moment dat că își dorește să aibă și un al doilea copil, fie el băiat sau fetiță. Toate detaliile au fost deja puse la punct, dezvăluia aceasta.

ADVERTISEMENT