Life

Vlăduța Lupău, veste uriașă pentru fani. Așteptau de mult acest moment

03.03.2021 | 21:08
Vladuta Lupau veste uriasa pentru fani Asteptau de mult acest moment
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a venit cu o veste uriașă pentru toți fanii care iubesc piesele sale, fiind vorba de un moment pe care internauții îl așteptau de foarte mult timp. Cântăreața de muzică populară a spus totul în mediul online. 

Frumoasa solistă a mărturisit că urmează să lanseze o nouă melodie în cel mai scurt timp posibil. Mai exact, premiera piesei „Bate vântul” va avea loc în mai puțin de 17 ore pe Youtube, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde își ține internauții la curent.

ADVERTISEMENT

Melodia a fost compusă în studioul unuia dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi, Șușanu, videoclipul fiind filmat înainte ca Vlăduța Lupău să plece în vacanța de vis din Maldive, unde a fost alături de soțul ei, fotbalistul  Adrian Rus.

Vlăduța Lupău pregătește o surpriză pentru internauți. Ce face solista

„MÂINEEEEEE lansez melodia «Bate vântul, bate, bate»”, a scris Vlăduța Lupău pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de Șușanu.

ADVERTISEMENT

Internauții au reacționat imediat la postarea vedetei, fiind extrem de nerăbdători să asculte ultima piesă a interpretei de muzică populară, care cu siguranță, va ajunge în topurile muzicale foarte repede.

„Cred că va fi o melodie super bună”, „Cu siguranță o să fie o piesă minunată cu așa artiști”, „Succes maxim” sau „În sfârșit! Aștept cu mare drag!”, sunt o parte din comentariile lăsate de fani.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău face senzație de când a apărut pe piața muzicală, pasiunea sa pentru acest domeniu apărând de la o vârstă foarte mică. Vedeta a pășit prima oară pe scenă la 4 ani, când și-a dat seama cât de mult iubește muzica și portul românesc.

„Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine. 

ADVERTISEMENT

Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta!”, spunea artista în urmă cu ceva vreme într-un interviu.

ADVERTISEMENT