Sport

Vllaznia Skhoder – Universitatea Craiova 1-1, în turul 2 preliminar al Conference League. Calificarea se decide în Oltenia. Video

Meciul Vllaznia Shkoder - Universitatea Craiova s-a jucat joi, 21 iulie, de la ora 22:00, în manșa întâi a turului 2 preliminar din Conference League. Despre această partidă FANATIK v-a oferit toate detalii necesare.
21.07.2022 | 09:21
Vllaznia Skhoder  Universitatea Craiova 11 in turul 2 preliminar al Conference League Calificarea se decide in Oltenia Video
Vllaznia Skhoder - Universitatea Craiova 1-1, în turul 2 preliminar al Conference League
ADVERTISEMENT
21-07-2022
18:59

Vllaznia - U Craiova 1-1 (A. Hoxhaj 51 / A. Ivan 45-penalty)

VEZI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI

Final de partidă! Universitatea Craiova s-a încurcat în deplasarea din Albania, deși oltenii au reușit să deschidă scorul din penalty prin Andrei Ivan, însă Vllaznia a egalat prin Hoxhaj chiar după startul reprizei secunde. Returul din Oltenia va fi crucial pentru trupa lui Laszlo Balint.

Min. 90: Jovan Markovic trimite un șut puternic din interiorul careului, însă Zogovic respinge în corner.

Min. 73: Ocazie mare pentru Craiova! Zogovic iese greșit la o centrare, iar Screciu nu reușește să trimită mingea în poartă cu capul.

Min. 66: Alexandru Crețu șutează puternic de la marginea careului, dar Zogovic respinge.

Min. 60: Baiaram trimite mult prea încet spre poarta albanezilor, iar portarul prinde ușor mingea.

Min. 52: Oltenii cer penalty la o fază controversată petrecută în careul albanezilor, acuzând un fault făcut de portarul Vllazniei, dar arbitrul nu dă nimic.

Min. 50: Gol Vllaznia! Albanezii egalează prin Hoxhaj după un contraatac perfect.

A început a doua parte din Vllaznia – U Craiova!

Pauză!

Min 45: GOOOLL Craiova! Andrei Ivan transformă penalty-ul!

Min 44: Ștefan Baiaram reușește să obțină un penalty după o incursiune foarte bună.

Min 40: Elvir Koljic reușește să marcheze, însă golul e anulat corect pe motiv de ofsaid. 

Min 20: Elvir Koljic trimite slab cu capul, iar portarul albanezilor prinde mingea fără emoții.

Min 15: Gustavo trimite un șut de la marginea careului puțin pe lângă bara porții Vllazniei.

Min 11: Alexandru Mateiu trimite primul șut spre poarta Vllazniei, însă mult peste. 

Min 1: A început meciul!

21-07-2022
17:57

Echipele de start în Vllaznia - U Craiova

Echipele de start în Vllaznia – U Craiova:

Vllaznia (4-3-3): Zogovic – Aralica, Kruja, Juric, Gurishta – Hakaj, Jonuzi, Bulatovic – Boshnjaku, Coba, Heric. Antrenor: Mirel Josa

Universitatea Craiova (4-2-3-1): Lazar – Căpăţînă, Găman, Silva, Bancu – Creţu, Mateiu – Gustavo, Baiaram, Ivan – Koljic. Antrenor: Laszlo Balint

Meciul Vllaznia Shkoder – Universitatea Craiova are loc joi, 21 iulie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul manșei întâi a turului 2 preliminar al Conference League. Oltenii vin după douâ sezoane anterioare în care efectiv s-au făcut de rușine, fiind eliminați din primele jocuri de Lokomotiva Tbilisi în 2020 din Europa League și de Laci din Albania în 2021 în Conference League.

Unde se joacă meciul Vllaznia Shkoder – Universitatea Craiova, din turul 2 preliminar al Conference League

Confruntarea Vllaznia Shkoder – Universitatea Craiova se desfășoară joi, 21 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul „Loro Boric”, nume dat după cel al celui mai important căpitan al echipei naționale, cu o capacitate de 16.000 de locuri după remodernizarea care a avut loc în anul 2016. Aici joacă de obicei meciurile de acasă și naționala Albaniei.

ADVERTISEMENT

Vllaznia Shkoder chiar este un obstacol dificil pentru olteni, pentru că vorbim despre cea mai veche echipă din fotbalul albanez, înființată în 1919, o echipă care are o mulțime de performanțe interne, respectiv nouă titluri de campioană, ultimul în 2002, opt cupe, succese consecutive în 2020 și 2021 și două Supercupe ale Albaniei. Fanii asigură un cadru destul de ostil echipelor vizitatoare, fiind extrem de gălăgioși.

Cine transmite la TV partida Vllaznia Shkoder – Universitatea Craiova

Partida Vllaznia Shkoder – Universitatea Craiova se joacă joi, 21 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul „Loro Boric” din orașul albanez în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League și va putea fi urmărită în direct pe canalul Digi Sport 1, după ce multă vreme s-a vehiculat faptul că ar urma ca jocul să nu fie televizat. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Shkoder, al cincilea oraș ca importanță al Albaniei, va fi joi, 21 iulie, o vreme caniculară, care va atinge în cursul zilei 37-38 de grade. Seara, la ora partidei, se vor menține în jur de 32-33 de grade, foarte greu de jucat fotbal.

Arbitrul acestei partide va fi irlandezul de 42 de ani Paul McLaughlin, care nu a mai condus niciodată un meci al celor două formații și nici al altei echipe românești.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint a recuperat trei jucători pentru meciul cu Vllaznia Shkoder

Universitatea Craiova s-a mișcat foarte slab în această vară la capitolul achiziții. L-a transferat pe titularul din poartă, italianul Mirko Pigliacelli la Palermo, dar de venit au venit doar stoperul portughez Ruben Silva, care încă nu a jucat, și a revenit croatul Ivan Martic. Foarte puțin, spre disperarea antrenorului Laszlo Balint, care continuă să ceară întăriri.

Totuși, există și ceva vești bune pentru Balint înainte de meciul de la Shkoder. Sunt refăcuți după problemele medicale avute și pot evolua în Albania portarul David Lazar, care va deveni titular, croatul Ante Roguljic și Ștefan Bairam, accidentați în prima etapă, la egalul de acasă cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-2, după ce oltenii au avut 2-0.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile la Vllaznia Shkoder – Universitatea Craiova

  • Vllaznia: Zogovic – Gurișta, Jurici, Bulatovic, Hakaj – Jonuzi, Boșnjaku, Heric – Kruja, Aralica, Hoxhaj. Antrenor: Mirel Josa
  • Universitatea Craiova: Lazar – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Mateiu, Al. Crețu – Gustavo, Baiaram, A. Ivan – Koljic. Antrenor: Laszlo Balint

Cote la pariuri la jocul Vllaznia Shkoder – Universitatea Craiova

Deși ultimele două experiențe europene ale Craiovei au fost mari eșecuri, casele de pariuri încă au încredere în gruparea din Bănie, căreia îi acordă cota de 1,85 pentru a pleca victorioasă din Albania. Egalul este cotat la 3,35, iar o nouă umilință a oltenilor ajunge la cota de 4,60. Un gol marcat de Vllaznia are cotă de 1,65.

Craiova nu are cum să uite faptul că ultima ei prezență europeană, sezonul trecut, tot în turul preliminar al Conference League, a fost un dezastru, reușind să piardă pe terenul altei echipe albaneze, Laci, până atunci fără victorie în Europa. A făcut doar un egal acasă la retur, fără a fi izbutit să marcheze măcar un gol unei formații modeste.

ADVERTISEMENT