Sport

Şi totuşi se vede! Cine transmite partida Vllaznia – Universitatea Craiova, din turul secund al Conference League. Update

Universitatea Craiova debutează în acest sezon de cupe europene. Oltenii joacă în turul 2 preliminar al Conference League cu FK Vllaznia. Turul din Albania ar putea să fie netelevizat.
19.07.2022 | 19:33
Si totusi se vede Cine transmite partida Vllaznia  Universitatea Craiova din turul secund al Conference League Update
Veste proastă pentru fanii Universității Craiova! Meciul cu FK Vllaznia, în pericol să nu fie televizat. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
19-07-2022
17:43

Vllaznia - Universitatea Craiova se vede pe DigiSport 1

În pericol să nu se transmită la tv, meciul Vllaznia – Universitatea Craiova se va vedea, totuşi, pe postul DigiSport 1. 

Formaţia antrenată de Lazslo Balint va evolua în deplasare, joi, de la ora 22:00. Partida contează pentru turul 2 preliminar din Conference League. Returul este programat o săptămână mai târziu, la Severin.

Câştigătoarea acestei duble va întâlni echipa ucraineană Zorya Lugansk.

 

Universitatea Craiova se pregătește pentru al șaselea sezon de cupe europene. Până acum, clubul lui Mihai Rotaru nu a ajuns niciodată în grupe. Noua aventură începe în Albania, acolo unde, în prima manșă a turului 2 preliminar al Conference League, oltenii dau piept cu FK Vllaznia.

Șanse mari ca FK Vllaznia – Universitatea Craiova să nu fie televizat

Partida este programată joi, 21 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul „Loro Borici” din Shkoder.

Totuși, în România, șansele ca duelul dintre FK Vllaznia și U Craiova să fie televizat sunt extrem de mici. Din păcate, niciun post de televiziune din România nu a cumpărat drepturile pentru meciul „Științei” cu Vllaznia.

ADVERTISEMENT

Principalul motiv este dat de faptul că nicio televiziune din Albania nu s-a înțeles cu conducerea gazdelor pentru ca partida să fie difuzată.

Oferta făcută celor de la FK Vllaznia a fost de două mii de euro și a fost considerată mul prea mică și de aceea nu s-a ajuns încă la un acord pentru televizarea meciului. Șansele ca lucrurile să se schimbe sunt foarte mici.

ADVERTISEMENT

Arena „Loro Borici” din Shkoder, luată cu asalt pentru meciul cu oltenii

Pentru că sunt șanse infime ca partida dintre FK Vllaznia și U Craiova să se vadă la TV și în Albania, gazdele așteaptă un stadion aproape plin la partida de joi seara.

Aproximativ zece mii de spectatori vor asista la manșa tur din turul 2 preliminar al Conference League, având în vedere că stadionul „Loro Borici” din Shkoder are o capacitate de 16 mii de locuri.

ADVERTISEMENT

Fani gazdelor au cumpărat deja trei mii de bilete. Tichetele au fost scoase la vânzare atât online, cât și la casele de bilete. Universitatea Craiova va fi și ea susținută puternic pentru partida de la Vllaznia. Nu mai puțin de două sute de fani ai alb-albaștrilor vor face deplasarea în Albania, cu autocarul sau cu propriile mașini.

Conducerea „Științei” a anunțat că biletele pentru oaspeți se găsesc pe site-ul al.ebileta.al și la arena „Loro Borici”. Prețul unui tichet costă în jur de 8,4 lei, iar sectorul în care vor sta oltenii se află în Tribuna E5.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 4,00 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT