Life

Vloggeriţa din Olanda care s-a îndrăgostit de România. Oraşul de la noi pe care îl compară cu Viena: “Îmi place”

O vloggeriță din Olanda s-a îndrăgostit iremediabil de România. Tânăra, dar și soțul ei, au fost surprinși de frumusețea unui oraș din țara noastră.
11.12.2022 | 21:25
Vloggerita din Olanda care sa indragostit de Romania Orasul de la noi pe care il compara cu Viena Imi place
Vloggerița Claire din Olanda s-a îndrăgostit de un oraș din România. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Claire este o vloggeriță din Olanda care se declară îndrăgostită de România.

Vloggerița din Olanda care s-a îndrăgostit de România

Tânăra este căsătorită cu un român, iar de câțiva ani locuiește în Alba Iulia. Aceasta vorbește și limba română, iar alături de partenerul ei de viață, cei doi vizitează constant mai multe orașe din întreaga țară.

Soțul lui Claire este de origine bucureștean, însă nu a ratat nicio ocazie de a-i arăta iubitei sale cele mai frumoase locuri din țară.

ADVERTISEMENT

Recent, cei doi au vizitat Clujul, iar vloggerița a fost profund impresionată. Tânăra a fost încântată să vadă piste de bicicliști, dar și benzi dedicate autobuzelor.

”Îmi place foarte mult că sunt piste de bicicliști și benzi dedicate de autobuz. Îmi place Cluj foarte mult. Bineînțeles, București are un loc special în inima mea, dar și Clujul îmi place mult”, a fost printre primele sale remarci.

ADVERTISEMENT

Orașul care a surprins-o plăcut pe vloggerița Claire

Cei doi au vizitat mai multe obiective turistice, au mâncat la diverse restaurante și s-au bucurat și de viața de noapte din Cluj.

Oricât de multe destinații ar vizita însă, tânăra susține că nimic nu se poate compara cu orașul Cluj. Pentru ea, Bucureștiul este Micul Paris, în timp ce Clujul este Mica Viena, după cum spune chiar ea.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea și-a explicat și alegerea. Pentru ea, Clujul este extrem de relaxant, spre deosebire de alte mari orașe din Europa.

”Bucureștiul este pentru noi un oraș plin de amintiri. Dacă București e Micul Paris, Cluj e Mica Vienă. Cluj e Cluj, e mai frumos. Și mie îmi place Viena, dar nu e aceeași atmosferă.

ADVERTISEMENT

Clujul e mai relaxat, atmosfera e diferită, Viena e prea turistică. Clujul îmi place”, a mai afirmat Claire.

Asemănarea dintre Cluj și București

Vloggerița a comparat și arhitectura din Cluj cu cea din Budapesta, iar la rândul său, George a asemănat intrarea de la Parcul Central cu cea din Parcul Herăstrău din Capitală.

Deși Claire s-a declarat îndrăgostită de Cluj, iată că soțul ei preferă Bucureștiul, după cum o dezvăluit chiar el și nu e de mirare, având în vedere că este orașul său natal.

”Este un oraș pe care vreau să îl vizitez de mai multe ori. Este foarte frumos. Tot e mai frumos Bucureștiul, dar hai să zicem că…”, a mai spus George.

ADVERTISEMENT
Tags: